Το beauty item που υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα μου!

Το beauty item που υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα μου!

Λατρεύω τα lip balm γιατί προσφέρουν στα χείλη μου βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ ακόμη αποτελούν την τέλεια βάση για να αναδείξω το αγαπημένο μου κραγιόν.

Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο και δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μου για να έχω περιποιημένα και καλοφροντισμένα χείλη κάθε στιγμή της ημέρας! Γιατί ειδικά εγώ γνωρίζω ότι το μυστικό για ένα λαμπερό χαμόγελο είναι αυτό και φέτος έχω βάλει στόχο να γεμίσω τις ημέρες μου με πολλά χαμόγελα. SMILE – SPARKLE – SHINE. Διαβάστε παρακάτω...

Για να το πετύχω έχω πάντα σύμμαχο μαζί μου το αγαπημένο μου προϊόν, που δεν αποχωρίζομαι ποτέ εδώ και χρόνια και δεν είναι άλλο από το Liposan Original, που προσφέρει προστασία για ώρες μέσα από ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα στα χείλη μου! Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήρα στα χέρια μου το ευεργετικό αυτό lip balm... Ήμουν ακόμη φοιτήτρια και είχα ανάγκη από μια βελούδινη προστασία για τα χείλη μου χωρίς χρώμα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το άπλωσα στα χείλη μου ένιωσα να σφραγίζει την υγρασία και να προσφέρει μια πλούσια ενυδάτωση μέσα από ένα λείο και απαλό άγγιγμα.Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ακόμη και όταν φορούσα το αγαπημένο μου κραγιόν το εφάρμοζα πάνω από αυτό για να δώσει ένα λαμπερό ζουμερό τελείωμα, που έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακό το εφέ στα χείλη μου.

Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι ότι τα πολύτιμα συστατικά του ήταν σαν βάλσαμο για τα σκασμένα χείλη μου, ειδικά το χειμώνα, αφού με λίγες μόνο εφαρμογές επανόρθωνε τη φθορά αφήνοντάς τα ενυδατωμένα και θωρακισμένα από το κρύο μέσα από ένα φίνο και διακριτικό άρωμα.Σήμερα, παρότι έχω δοκιμάσει αρκετά lip balm παραμένω ακόμη πιστή στο μικρό αυτό “μπλε” θησαυρό, που εξακολουθεί να είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζομαι με τίποτα χειμώνα-καλοκαίρι. Και αυτό γιατί διατηρεί αναλλοίωτη την πολύτιμη αυτή σύνθεση που κάνει τα χείλη μου ζουμερά μέσα από μια υγιή όψη. Πρόσφατα μάλιστα ανακάλυψα κάτι που κυριολεκτικά με ενθουσίασε...

Το αγαπημένο μου lip balm σε 6 Sparkling Editions! Πρόκειται για 6 νέα συλλεκτικά Liposan, πασπαλισμένα με glitter σε αστραφτερό ροζ, φούξια, κόκκινο, πράσινο, χρυσό και ασημί, που πήραν τη σκυτάλη από τη χαρακτηριστική και αγαπημένη μπλε συσκευασία. To αστραφτερό τους packaging, τα κάνει να ξεχωρίζουν ενώ πρόσθεσε ήδη μια έξτρα δόση glam στο νεσεσέρ μου και στη ζωή μου, κάτι που είμαι σίγουρη ότι θα κάνει και στη δική σου! Σημείωσε ότι εκτός από την pop αισθητική της συλλεκτικής σειράς, η ευεργετική σύνθεση παραμένει αναλλοίωτη, με στόχο να κάνει ακόμα πιο λαμπερή την τελετουργία ομορφιάς σου με ελάχιστες κινήσεις αφού απλώνεται πανεύκολα προσφέροντας την ενυδάτωση που έχεις ανάγκη για να έχεις όλη ημέρα χείλη για φίλημα, όπως άλλωστε και εγώ!