Εκείνη ξέρει! Αντίγραψε το metallic look της Έλλης Κοκκίνου! Πως θα το καταφέρεις βήμα προς βήμα!

Τομλησε το!

Εκείνη ξέρει! Αντίγραψε το metallic look της Έλλης Κοκκίνου! Πως θα το καταφέρεις βήμα προς βήμα!

Στην Έλλη Κοκκίνου δεν αρέσει το βαρύ μακιγιάζ. Συνήθως επιλέγει ένα make up κοντά στον φυσικό τόνο της επιδερμίδας της και τονίζει τα χείλη με πιο έντονο κραγιόν.

«Πάντα κάνω ντεμακιγιάζ πριν πέσω για ύπνο γιατί θέλω το δέρμα μου να είναι καθαρό και ενυδατωμένο. Ένα μυστικό ομορφιάς μου; Ρίχνω στο πρόσωπό μου πολύ παγωμένο νερό πριν κοιμηθώ». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η τάση στα μαλλιά που κάνει δυναμικό come back από τα 90's! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

«Χρησιμοποιώ μία καλή ενυδατική, αντηλιακή χειμώνα-καλοκαίρι κι όταν δεν εμφανίζομαι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο κοιμάμαι σχεδόν από τις 11. Δεν καπνίζω, και αυτό είναι σημαντικό: Θεωρώ πως το τσιγάρο επηρεάζει πολύ τον τρόπο που γερνάμε!».

Η celebrity make up artist Ρούλα σταματοπούλου, μας δείχνει το σούπερ μετάλλικ μακιγιάζ της!

Βήμα 1

Η τέλεια βάση

Εφαρμόζουμε το make up και συνεχίζουμε με το διορθωτικό στα σημεία που υπάρχει ανάγκη. Ολοκληρώνουμε το conclealer κάτω από τα μάτι με ταμποναριστές κινήσεις

Βήμα 2

Super metallics

Επιλέγουμε μεταλλικές σκιές, μια στην απόχρωση του χαλκού και μια bronze. Απλώνουμε την πρώτη στο καπάκι σβήνοντας προς την κόγχη. Με την bronze σκιά δίνουμε βάθος στο βλέμμα

Βήμα 3

Έντονο εφέ

Γεμίσουμε τα κενά στα φρύδια με ειδικό μολύβι. Περιγράφουμε το πάνω βλέφαρο με ένα μολύβι ματιών σχεδιάζοντας μια φαρδιά γραμμή με ανοδική φορά προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Δείτε ακόμη: Κάνε «λίφτινγκ» στο σπίτι σου! Η σπιτική μάσκα που υπόσχεται «θαύματα»!

Βήμα 4

Beautiful eyes

Εφαρμόζουμε μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Για ποιο έντονο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε νωπό πινελάκι, με το οποίο τοποθετούμε μια ροζ περλέ σκιά «δουλεύοντας» την καλά στο καπάκι του ματιού για λάμψη.

Βήμα 5

Γραφικές Τέχνες

Για ακόμη πιο grande εφέ τοποθετούμε προσεκτικά ψεύτικες βλεφαρίδες και περιγράφουμε τα βλέφαρα με ένα υγρό μαύρο eyeliner πατώντας πάνω στην γραμμή του μολυβιού που έχουμε ήδη σχηματίσει.

Βήμα 6

Σμιλεμένα ζυγωματικά

Χαμογελάμε και τοποθετούμε το ρουζ στα μήλα του προσώπου. Συνεχίζουμε προσθέτοντας λάμψεις στα ζυγωματικά με μια ιριδίζουσα πούδρα. Με φειδώ, για να μην βγει το αποτέλεσμα... υπερβολικό.

Βήμα 7

Τελική πινελιά

Σχηματίζουμε προσεκτικά ένα λεπτό περίγραμμα στα χείλη και συνεχίζουμε εφαρμόζοντας lip gloss σε απαλό ροζ τόνο