Νυφικό μακιγιάζ: Σας έχουμε τις 5 τάσεις για το καλοκαίρι του 2018!

Πώς θα τραβήξετε τα βλέμματα!

Νυφικό μακιγιάζ: Σας έχουμε τις 5 τάσεις για το καλοκαίρι του 2018!

Το καλοκαίρι έφτασε και οι γάμοι όλο και πληθαίνουν! Μήπως είσαι κι εσύ μία από τις τυχερές που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα;

Εάν ναι, γνωρίζεις πως θα πρέπει να έχεις μία εμφάνιση που θα γοητεύσει τους καλεσμένους! Το Youweekly.gr είναι εδώ, και σου δίνει τις 5 must τάσεις του καλοκαιριού για να καταπλήξεις τα πλήθη την ημέρα του γάμου σου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:Sun-kissed look: Υιοθέτησε μια ηλιοκαμμένη όψη χωρίς ήλιο!

Ροζ σκιά ματιών

Για να ξεφύγεις από το κλασικό nude μακιγιάζ που συνηθίζουν να προτιμούν οι νύφες, η ιδανική λύση είναι οι ροζ αποχρώσεις, και ειδικά οι ροζ σκιές στα μάτια. Η τάση αυτή βρίσκεται παντού στο Instagram και το Pinterest και προσφέρει μια cute και ρομαντική νότα στο λουκ σου.

Berry χείλη

To berry ή όπως θα το λέγαμε εδώ το βυσινί χρώμα στα χείλη είναι μια καινοτόμα τάση στο νυφικό μακιγιάζ καθώς ξεφεύγεις από το συνηθισμένο γήινο και nude,και προσδίδει γοητεία και σαγηνευτικότητα.

Δείτε ακόμη: Summer Look: Κάντο σωστά! Tα ρουζ που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου!

Απαλό highlight

Είναι της μόδας πλέον η έντονη χρήση highlighter στο πρόσωπο στην προσπάθειά μας να δείχνουμε λαμπερές. Για τις νυφούλες όμως οι make up experts για το 2018 προτείνουν απαλό highlight χωρίς υπερβολές για ένα φυσικό λουκ!

Ρουζ σε cream χρώμα

Ξανά στην προσπάθειά μας για ένα φυσικό λουκ,το οποίο αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της νύφης, το ιδανικό tip είναι η χρήση ρουζ σε cream και μπεζ αποχρώσεις, χωρίς υπερβολές.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι! Δώσε λάμψη στο βλέμμα σου με μια κίνηση

Μακριές βλεφαρίδες

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τις όμορφες και μακριές βλεφαρίδες. Ανοίγουν τα μάτια και προσίδουν σε ένα έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα που θα γοητεύσει τον μέλλοντα σύζυγο και τους καλεσμένους!