Eyeliner: Ακόμα σε δυσκολεύει; Τα top μυστικά για να γίνεις επαγγελματίας!

Πώς θα γίνεις pro στο eyeliner!

Eyeliner: Ακόμα σε δυσκολεύει; Τα top μυστικά για να γίνεις επαγγελματίας!

Πότε θα γίνεις επιτέλους επαγγελματίας στο eyeliner;

Το Youweekly.gr σου έχει τα απαραίτητα tips για να μην κάνεις λάθη στην εφαρμογή του eyeliner! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μάσκαρα: Οδηγός για αρχάριες! Πώς να την βάλεις σωστά σε 5 βήματα!

Aνάλογα με το μέγεθος των ματιών

Μάτια με μικρή απόσταση: Για τα μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους. Ξεκινήστε τη γραμμή στην αρχή του κέντρου του βλεφάρου και προχωρήστε προς την εξωτερική του άκρη ακολουθώντας τη βάση των βλεφαρίδων.

Μάτια με μεγάλη απόσταση: Για κανονικά μάτια ή με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Ξεκινήστε τη γραμμή από το πρώτο τρίτο του βλεφάρου και συνεχίστε μέχρι το τέλος του βλεφάρου.

Δείτε ακόμη: To ήξερες ότι τα καλλυντικά...λήγουν; Μάθε πότε πρέπει να τα αντικαθιστάς!

Tips

• Τραβώντας μια λεπτή γραμμή με ένα μολύβι κολ και απλώνοντας και σβήνοντας την γραμμή αυτή με το πινέλο του eyeliner ή με το μπαστουνάκι που καταλήγει σε σφουγγαράκι, μπορείτε να πετύχετε ότι ακριβώς σας προσφέρει το eyeliner χωρίς να έχετε την παχιά, σκούρα, έντονη γραμμή που δείχνει αφύσικη και σκληρή.

• Αν θέλετε να δώσετε καινούριο σχήμα στα μάτια σας και μια κλίση προς τα πάνω, βάλτε το eye liner από την αρχή μέχρι το τέλος του βλεφάρου, αλλά αντί ν’ ακολουθήσετε τη φυσική του γραμμή, δώστε μια μικρή κλίση προς τα πάνω στο τελευταίο τρίτο του βλεφάρου.

Δείτε ακόμη: Μανικιούρ: Πώς να το διατηρήσεις όλο το καλοκαίρι για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία!

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρίζο καφετί, μαύρο ή οποιοδήποτε σκούρο μπλε ή μωβ για το eyeliner σας. Προσοχή όμως, το σκούρο άι-λάινερ (μαύρο, γκρίζο, καφέ ή σκούρο μπλε) όταν μπαίνει στην κορυφή του κάτω βλέφαρου έχει την ιδιότητα να μικραίνει τα μάτια. Αποφύγετε λοιπόν το σκούρο άι-λάινερ στο κάτω βλέφαρο αν έχετε μικρά μάτια ή χρησιμοποιήστε τουλάχιστον πιο φωτεινές αποχρώσεις.