Κάνε το μακιγιάζ σου ανάλογα με το... φόρεμα σου!

Πέτυχε το απόλυτο look!

Κάνε το μακιγιάζ σου ανάλογα με το... φόρεμα σου!

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήδη έχουμε βγει στα μαγαζιά για να βρούμε το φόρεμα που θα βάλουμε στο Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν.

Για να πετύχουμε όμως ένα άψογο σύνολο πρέπει να επιλέξουμε και το κατάλληλο μακιγιάζ που θα ταιριάζει ανάλογα και με το ντύσιμο μας. Διαβάστε παρακάτω για να τα κάνετε όλα στην εντέλεια και να είστε εκθαμβωτικές. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μήπως τόσο καιρό έβαζες το bronzer λάθος; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!


Κόκκινο Φόρεμα
Το κόκκινο χρώμα είναι αυτό που μας βάζει απόλυτα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και που με αυτό πάντα μπορούμε να κλέψουμε την παράσταση. Με ένα κόκκινο φόρεμα σίγουρα θα ξεχωρίσετε. Όμως επειδή το κόκκινο είναι πολύ έντονο χρώμα προτείνουμε το μακιγιάζ να είναι λίγο πιο διακριτικό. Για τα μάτια απλώστε μια μπεζ σκιά σε όλο το μάτι και μια ροδακινί ή ανοικτό καφέ κατά μήκος του κινητού και του ακίνητου βλεφάρου. Τα χρώματα αυτά είναι πολύ κοντά στα χρώματα της επιδερμίδας αλλά θα προσθέσουν λίγο φως και βάθος στο μάτι. Μετά βάλτε το eyeliner με το οποίο θα τονίσετε το περίγραμμα των ματιών σας και τέλος περάστε την μάσκαρα τονίζοντας κυρίως τις εξωτερικές βλεφαρίδες. Για το κραγιόν προτιμήστε ένα κοραλλί lip gloss και χαρίστε λάμψη στα χείλη σας. Όσο αφόρα το ρουζ θα πρέπει να είναι διακριτικό.

Δείτε ακόμη: Πέτυχε το σωστό contouring μέσα σε δυο λεπτά! Βήμα - βήμα ο τρόπος!

Ροζ Φόρεμα
Αν θα βάλετε ροζ φορεματάκι τότε θα πρέπει απλώσετε μια απαλή ροζ απόχρωση σε όλο το μάτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης και μια περλέ απόχρωση η οποία θα δώσει περισσότερο φως και ένταση. Με μια δαμασκηνή ή ανοιχτή καφέ σκιά δώστε βάθος στα μάτια σας απλώνοντάς την κατά μήκος του κινητού και του ακίνητου βλέφαρου. Με μαύρο μολύβι τονίστε το περίγραμμα γύρω από το μάτι και απλώστε ένα παχύ στρώμα μάσκαρας. Ένα απαλό ροζ κραγιόν και ένα απαλό ροζ ρουζ ολοκληρώνουν το κατάλληλο μακιγιάζ για ροζ φόρεμα.

Δείτε ακόμη: Τα top 5 hihglighters που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου! Δώσε λάμψη στη ζωή σου!

Μαύρο Φόρεμα
Το πιο κλασικό χρώμα είναι το μαύρο. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους κλασικό, ροκ και σε όλες τις ηλικίες. Είναι μια σίγουρη επιλογή για το εορταστικό μας φόρεμα, πάντα της μόδας και σε μεγάλη ποικιλία για να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο. Το μαύρο είναι ένα χρώμα μπαλαντέρ που ταιριάζει με όλα τα άλλα χρώματα γι αυτό και στο μακιγιάζ μπορείς να κάνεις ότι θες. Προτείνουμε πάντως την απόλυτη αντίθεση για το ιδανικό μακιγιάζ, δηλαδή το άσπρο. Απλώστε λοιπόν μια άσπρη σατινέ σκιά σε όλο το βλέφαρο και μια γραμμή eyeliner στην ρίζα των βλεφαρίδων σας. Βάλτε μάσκαρα και συνοδέψτε το μακιγιάζ των ματιών με κόκκινα χείλη στην απόχρωση που σας ταιριάζει. Το ρουζ μπορείτε να το παραλείψετε.

Δείτε ακόμη: Πέτυχε το απόλυτο cat eye! Αυτός είναι ο τρόπος βήμα - βήμα!

Μωβ Φόρεμα
Το μωβ είναι ένα χειμωνιάτικο χρώμα για φόρεμα. Σε ένα μωβ φόρεμα ταιριάζει τέλεια ένα γκρι, ανθρακί smokey. Τοποθετήστε λοιπόν μαύρο μολύβι στο περίγραμμα του ματιού σας και μετά μια γκρι ανθρακί σκιά στο κινητό βλέφαρο και σβήστε προς τα πάνω. Οπωσδήποτε βάλτε αρκετή μάσκαρα. Τώρα όσο αφορά το κραγιόν μπορείτε να βάλετε ένα απαλό μωβ, λιλά κραγιόν και δώστε λάμψη με ένα διαφανές lip gloss. Για ρουζ προτείνουμε μόνο λίγο απαλό καφέ στα ζυγωματικά απλά για να τα τονίσετε ελαφρώς.

Γκρι Φόρεμα
Το γκρι είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα και είναι μια πολύ καλή επιλογή για φόρεμα. Για να έχετε όμως και το ιδανικό μακιγιάζ που θα ταιριάζει άψογα πρέπει να το συνοδέψετε με ένα μαύρο smokey, το οποίο θα δώσει ένταση στα μάτια σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε και λίγο ασημένια χρυσόσκονη στο κέντρο του ματιού. Απαραίτητο είναι το παχύ στρώμα μάσκαρας. Για να μαγνητίζει λοιπόν περισσότερο το βλέμμα σας συνοδέψτε τα έντονα μάτια με ένα απαλό ροζ και διάφανο lip gloss. Επίσης ένα διακριτικό ρουζ ταιριάζει απόλυτα. Την παράσταση θα την κλέψουν τα μάτια σας .