Μυστικά για να ξεβάφεσαι σωστά! Εσύ τα γνωρίζεις;

Tips για να αφαιρείς σωστά το μακιγιάζ!

Μυστικά για να ξεβάφεσαι σωστά! Εσύ τα γνωρίζεις;

Make-up για να καλύψετε τις ατέλειες, μάσκαρα για έντονο βλέμμα, λαμπερά κρα­γιόν για εντυπωσιακά χείλη. «Αποχαιρετή­στε» τους συμμάχους της ομορφιάς σας στο τέλος της βραδιάς με τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα ντεμα­κιγιάζ και χαρίστε υγεία στην επιδερμίδα σας.

Τι να επιλέξετε Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έξυπνα tips! Πώς να καθαρίσετε το ταψί από τα καμένα λίπη!

› Γαλακτώματα: Με κρεμώδη και πλούσια υφή, απλώνονται στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και αφαιρούνται με βαμβάκι. Καλό θα είναι αμέσως μετά να χρησιμοποιείτε μια τονωτική λοσιόν ή να ξεβγάζετε το πρόσωπό σας με νερό για να αφαιρέσετε τα κατάλοιπα του γαλακτώματος. Είναι ιδανικά για κανονικές-ξηρές επιδερμίδες.
› Αφρίζοντα καθαριστικά: Σε μορφή τζελ ή αφρού, απλώνονται κατευθείαν στο πρόσωπο και αφαιρούνται με νερό. Θα πρέπει να τα ξεπλένετε καλά, για να μη μένουν υπολείμματα στο πρόσωπο. Είναι ιδανικά για κανονικές-μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες.
› Διαλύματα καθαρισμού: Διάφανα σαν νερό, χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και χρωστικές, είναι ιδανικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Απλώστε τα σε βαμβάκι και περάστε απαλά το πρόσωπο και τα μάτια όσες φορές χρειαστεί, μέχρι το βαμβάκι να είναι τελείως καθαρό.
› Μαντιλάκια: Πρακτικά και αποτελεσματικά, ιδανικά για ένα γρήγορο ντεμακιγιάζ. Δεν πρέπει να αποτελούν τη μόνιμη επιλογή καθαρισμού, καθώς δεν καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα. Θα τα βρείτε για όλους τους τύπους δέρματος.

Δείτε ακόμη: Το ρεβεγιόν "βάφτηκε" με αίμα: Άνδρας σκότωσε έξι μέλη της οικογένειάς του και μετά αυτοκτόνησε!

Τι να κάνετε για…
…το ντεμακιγιάζ ματιών: Τα περισσότερα προϊόντα ντεμακιγιάζ είναι κατάλληλα και για τα μάτια. Ωστόσο, αν επισημαίνεται στη συσκευασία τους το αντίθετο, η αφαίρεση του μακιγιάζ από τα μάτια θα πρέπει να γίνεται με εξειδικευμένα προϊόντα. Απλώστε μικρή ποσότητα σε βαμβάκι, τοποθετήστε το πάνω στο βλέφαρο για λίγη ώρα και σκουπίστε απαλά από το εσωτερικό των ματιών προς τα έξω. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί, αλλάζοντας κάθε φορά το βαμβάκι. Για τις κάτω βλεφαρίδες, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα, που θα έχετε βουτήξει προηγουμένως στο καθαριστικό.