Να τι πρέπει να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου για το κατάλληλο μακιγιάζ!

Πάντα ένα μικρό νεσεσέρ καλλυντικών είναι απαραίτητο!

Να τι πρέπει να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου για το κατάλληλο μακιγιάζ!

Είσαι πολυάσχολο κορίτσι και είσαι όλη τη μέρα εκτός σπιτιού...

Υπάρχουν και μέρες όμως που μετά τη δουλειά έχεις διάθεση να πας για ένα ποτό χαλαρά ή ακόμα και για ξέφρενο κλάμπινγκ! Επειδή σίγουρα θα κουβαλάς πάντα ένα μικρό νεσεσέρ καλλυντικών (αν όχι, ώρα να ξεκινήσεις), τότε θα είναι πανεύκολο να μετατρέψεις το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό σέξι.


Τί δεν λείπει από το νεσεσέρ:

ρουζ
πινέλο για ρουζ
κονσίλερ
βαμβάκια ντεμακιγιάζ
σκιά
πούδρα
βάση προσώπου
κραγιόν ή γκλος
χαρτομάντιλα


Βήμα πρώτο: Aν δεν έχεις πρόσβαση σε καθρέφτη ολόσωμο, φρόντισε να έχεις πάντα μαζί ένα μικρό. Με τα βαμβάκια ντεμακιγιάζ, αφαίρεσε τυχόν υπολείμματα μέικ απ ή σημάδια από μολύβι. Για υπολείμματα κραγιόν, προτίμησε τα δισκία ντεμακιγιάζ που είναι ειδικά για το πρόσωπο.

Βήμα δεύτερο: Tσέκαρε πού έχεις βάλει πούδρα ή μεικ-απ και ανανέωσε αν χρειάζεται. Το πιο σημαντικό καλλυντικό είναι το κονσίλερ. Αν είχες bad day ή ξενύχτησες διαβάζοντας-δουλεύοντας, καλό είναι να βάλεις λίγο κονσίλες εκεί που έχεις μαύρους κύκλους. Κάνε το ίδιο και σε σημεία που έχεις σημάδια ή ενοχλητικά σπυράκια.

Βήμα τρίτο: Mε το πινέλο, άπλωσε λίγο ρουζ στα μάγουλα για υγιές λουκ. Μην το παρακάνεις όμως και δείχνεις σαν να έχεις φάει ομοιόμορφες μπουνιές! Ένα βερικοκί ή παλ ροζ είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινές βραδιές.

Βήμα τέταρτο: Eδώ πρέπει να επιλέξεις αν θα δώσεις έμφαση στα μάτια ή στα χείλη σου. Θυμήσου ότι ακόμα κι αν πηγαίνεις για κλάμπινγκ, δεν μπορείς να βγεις βαμμένη σαν καρνάβαλος. Χρειάζεται μέτρο και ισορροπία το πρόσωπο. Εάν θες drama λουκ στα μάτια, φρόντισε να έχεις μαζί μία μαύρη σκιά και υγρό μολύβι (άι-λάινερ). Το smokey-eye που θα κάνεις δεν χρειάζεται να είναι προσεγμένο ή τέλειο. Με μία μπατονέτα, βάλε λίγη κάτω από την κάτω γραμμή του ματιού και λίγη περισσότερη στην από πάνω. Αν η σκιά είναι και ιριδίζουσα, ακόμα καλύτερα. Η disco queen είναι και πάλι στη μόδα!

Βήμα πέμπτο: Aν θες να δώσεις έμφαση στα χείλη σου, τόλμησε έντονα χρώματα τώρα που είναι καλοκαίρι. Διόρθωσε το σχήμα με το μολύβι χειλιών και επόλεξε μία σέξι απόχρωση κραγιόν. Το κόκκινο σε όλους τους τόνους του αλλά και το σάπιο μήλο θα σε κάνουν απλά ακαταμάχητη! Αν προτιμάς γκλος, θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Απλά, πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τη γραμμή των χειλιών.

Βήμα έκτο: Aν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που προτιμούν το natural λουκ, απλά προμηθεύσου λιποζάν και μάσκαρα. Τα χείλη σου θα δείχνουν σέξι ακόμα κι αν είναι απλά ενυδατωμένα. Η μάσκαρα θα τονίσει το βλέμμα ου ενώ θα παραμείνεις απλή.

Aυτά είναι τα καλύτερα tricks μακιγιάζ που έχεις διαβάσει ποτέ!

Το μακιγιάζ είναι ένα θέμα που απασχολεί και ενδιαφέρει τις περισσότερες από εμάς, αφού το δημιουργούμε καθημερινά στο πρόσωπό μας.

Ο σκοπός του είναι, να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να μας δείχνει πιο περιποιημένες και προσεγμένες.


Σήμερα λοιπόν, θα σας πούμε τα πιο εύκολα, μικρά μυστικά που μπορείτε να εφαρμόζετε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του μακιγιάζ σας, ώστε να είναι πολύ πιο άρτιο και να έχει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα!

#1 Φώτισε τα σωστά σημεία. Αυτά είναι το εσωτερικό των ματιών, το κόκαλο του φρυδιού, τα ζυγωματικά, και η περιοχή Τ!

#2 Εάν φοράς nude κραγιόν, τοποθέτησέ το ελάχιστα πιο πάνω από το περίγραμμα των χειλιών σου ώστε να φαίνονται πιο ζουμερά και μεγάλα. Προσοχή όμως, να μη γίνει υπερβολικό, ενώ είναι ένα βήμα που θα σου συστήναμε να μη το εφαρμόζεις και στα έντονα κραγιόν όπως είναι το κόκκινο!

#3 Χρησιμοποίησε ρουζ με λάμψη εάν το πρόσωπό σου δεν έχει ατέλειες για ένα φυσικό αποτέλεσμα υγείας, ενώ εάν έχεις τάση ακμής, σπυράκια ή γενικότερα προβληματικό δέρμα θα σου προτείναμε ένα ματ ρουζ ώστε να περιορίσεις αυτό το εφέ.

#4 Ζέστανε το πρόσωπό σου προσπαθώντας να δημιουργήσεις ένα φυσικό αποτέλεσμα με bronzer και μην επιδιώκεις τις έντονες φωτοσκιάσεις εάν δεν γνωρίζεις το σωστό τρόπο για να το κάνεις.