Tips για τέλειο φυσικό καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Tips για τέλειο φυσικό καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Το φυσικό μακιγιάζ είναι το πιο ωραίο,αλλά συνήθως και το πιο δύσκολο αν θέλεις να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Ωστόσο, το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι ιδιαίτερο, αφού χρειάζεται μερικά σωστά και έξυπνα tips!

Ακολουθώντας όμως τα tips κορυφαίων make up artists μπορείς κι εσύ να το καταφέρεις και να σε ρωτούν όλοι τι έκανες και ομόρφυνες τόσο πολύ, αφού δε θα φαίνεσαι βαμμένη!

1.Πλύνετε το πρόσωπό σας με το καθαριστικό σας και απλώστε στην συνέχεια την ενυδατική σας και την κρέμα ματιών. Αυτά τα προϊόντα πρέπει να είναι τα κατάλληλα για την επιδερμίδα σας.

2.Απλώστε το υγρό μέικ απ που να είναι καλυπτικό σε περίπτωση που έχετε σπυράκια.

3.Επιλέξτε ένα κονσίλερ να σας δίνει φωτεινότητα όχι όμως υπερβολική γιατί αλλιώς ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα φαίνεστε σαν κλόουν και σίγουρα πρέπει να το αποφύγετε!

4.Απλώστε την πούδρα σε μορφή σκόνης με το πινέλο σε όλο σας το πρόσωπο. Αντί για πούδρα βέβαια αν δεν έχετε λιπαρό δέρμα, μπορείτε να βάλετε μόνο την τερακότα σας.

5.Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα ρουζ, ανάλογα με την επιδερμίδα σας. Καλό είναι να επιλέξετε ένα απαλό ροδακινί ή μόνο τερακότα.

6.Αν έχετε κενά ανάμεσα στα φρύδια, καλύψτε τα με ένα μολύβι.

7.Προτιμήστε για τα μάτια ως βάση μία ανοιχτόχρωμη σκιά. Καλύτερα μπεζ κι απλώστε την σε όλο το βλέφαρο.

8.Πάρτε ένα μικρό πινέλο και απλώστε μία καφέ σκιά (ματ, όχι πολύ σκούρη) κάνοντας γωνία, όχι όμως έντονη.

9.Μάσκαρα. Όχι όμως πολλές στρώσεις. Ειδικά αν είστε ανοιχτόχρωμη προτιμήστε καφέ.

10.Όσο για κραγιόν. Καλύτερα απλώστε ένα lip-gloss στο χρώμα του δέρματος ή απαλό ροζ.

No makeup μακιγιάζ: Η νέα τάση του καλοκαιριού! Δες πως θα το πετύχεις!

Η νέα τάση του καλοκαιριού είναι μία! Το trend ονομάζεται «no makeup» μακιγιάζ και μόνο εδώ θα μάθεις πως θα το πετύχεις!

Αν υπάρχει μια τάση στο μακιγιάζ που θέλουμε στην κυριολεξία να γίνουμε experts είναι το no makeup μακιγιάζ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές αυτή τη σεζόν!


Πρόκειται για αυτό το μακιγιάζ που κάνει το δέρμα σου να δείχνει άβαφο και ταυτόχρονα αψεγάδιαστο.

Πώς θα το πετύχεις; Δες μερικά έξυπνα tricks!

To #1 μυστικό του no makeup μακιγιάζ είναι να επιλέξεις το κατάλληλο make up που θα είναι στο ίδιο ακριβώς χρώμα με την επιδερμίδα σου. Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξεις μια απόχρωση που θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται εντελώς φυσικό και λείο.

Αφού τελειώσεις με το make up θα πρέπει να απλώσεις concealer και highligher. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να είναι το αποτέλεσμα πιο φυσικό. Στη συνέχεια πάρε ένα πινέλο για να κάνεις σωστό blending.

Aφού ολοκληρώσεις το make up και βάλεις και πούδρα, μπορείς να τονίσεις ελαφρώς τα φρύδια σου για να τους δώσεις τέλειο σχήμα.

Δες στο παρακάτω βίντεο βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνεις!