Είστε καλεσμένοι σε γάμο; Τα καλύτερα μυστικά από τον Δημήτρη Σταματίου για τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά (Βίντεο)

Συμβουλές από τον make up artist των επωνύμων!

Είστε καλεσμένοι σε γάμο; Τα καλύτερα μυστικά από τον Δημήτρη Σταματίου για τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά (Βίντεο)

Μήπως είστε καλεσμένοι σε γάμο; Εδώ θα μάθετε τα καλύτερα μυστικά από τον Δημήτρη Σταματίου για τέλεια μαλλιά και μακιγιάζ!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι -μα όλοι- αποφασίζουν να παντρευτούν! Αποκλείεται λοιπόν να μην έχεις να πας κι εσύ έστω και σε έναν γάμο.

Το Youweekly.gr φρόντισε να σου δείξει βήμα βήμα πως θα πετύχεις το πιο κατάλληλο μακιγιάζ για μια τέτοια περίσταση, καθώς και την απόλυτη καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά, αφού δεν είναι άλλο από το wet look. 4 +1 βασικοί κανόνες μακιγιάζ για αρχάριες!

Ο Δημήτρης Σταματίου είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και αγαπημένους make up artist των επωνύμων κι ετοίμασε για εσάς ένα βίντεο για να σας μάθει όλα τα μυστικά του για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Tips για τέλειο φυσικό καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Το φυσικό μακιγιάζ είναι το πιο ωραίο,αλλά συνήθως και το πιο δύσκολο αν θέλεις να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Ωστόσο, το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι ιδιαίτερο, αφού χρειάζεται μερικά σωστά και έξυπνα tips!

Ακολουθώντας όμως τα tips κορυφαίων make up artists μπορείς κι εσύ να το καταφέρεις και να σε ρωτούν όλοι τι έκανες και ομόρφυνες τόσο πολύ, αφού δε θα φαίνεσαι βαμμένη!

1.Πλύνετε το πρόσωπό σας με το καθαριστικό σας και απλώστε στην συνέχεια την ενυδατική σας και την κρέμα ματιών. Αυτά τα προϊόντα πρέπει να είναι τα κατάλληλα για την επιδερμίδα σας.

2.Απλώστε το υγρό μέικ απ που να είναι καλυπτικό σε περίπτωση που έχετε σπυράκια.

3.Επιλέξτε ένα κονσίλερ να σας δίνει φωτεινότητα όχι όμως υπερβολική γιατί αλλιώς ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα φαίνεστε σαν κλόουν και σίγουρα πρέπει να το αποφύγετε!

4.Απλώστε την πούδρα σε μορφή σκόνης με το πινέλο σε όλο σας το πρόσωπο. Αντί για πούδρα βέβαια αν δεν έχετε λιπαρό δέρμα, μπορείτε να βάλετε μόνο την τερακότα σας.

5.Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα ρουζ, ανάλογα με την επιδερμίδα σας. Καλό είναι να επιλέξετε ένα απαλό ροδακινί ή μόνο τερακότα.

6.Αν έχετε κενά ανάμεσα στα φρύδια, καλύψτε τα με ένα μολύβι.

7.Προτιμήστε για τα μάτια ως βάση μία ανοιχτόχρωμη σκιά. Καλύτερα μπεζ κι απλώστε την σε όλο το βλέφαρο.

8.Πάρτε ένα μικρό πινέλο και απλώστε μία καφέ σκιά (ματ, όχι πολύ σκούρη) κάνοντας γωνία, όχι όμως έντονη.

9.Μάσκαρα. Όχι όμως πολλές στρώσεις. Ειδικά αν είστε ανοιχτόχρωμη προτιμήστε καφέ.

10.Όσο για κραγιόν. Καλύτερα απλώστε ένα lip-gloss στο χρώμα του δέρματος ή απαλό ροζ.