4 tips για να κάνεις τα λεπτά χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα!

Κάντο και δες τη διαφορά!

4 tips για να κάνεις τα λεπτά χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα!

Όλες μας θέλουμε να έχουμε όμορφα, γεμάτα χείλη και κάνουμε τα πάντα για αυτό. Κάποιες όμως το παρακάνουν με την προσπάθεια τους να αποκτήσουν πλούσια χείλη, με αποτέλεσμα το μακιγιάζ τους να κάνει τα χείλη να μην φαίνονται φυσικά.

Αυτό είναι σίγουρα και το πιο αντιαισθητικό λάθος που μπορείς να κάνεις κατά την διάρκεια του makeupσου, ενώ υπάρχει πολύ πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να το πετύχεις με λίγες μόνο κινήσεις.

Τι λες πάμε να δούμε τα τέσσερα βασικά tips που θα πρέπει να ακολουθήσεις;

Επέλεξε ένα μολύβι το οποίο θα είναι μόλις έναν τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν σου και όχι περισσότερο και χρησιμοποίησε το επάνω από την εξωτερική γραμμή των χειλιών σου, χωρίς όμως να κάνεις πολύ χοντρή γραμμή.

Ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να έχεις ένα 3D αποτέλεσμα και να φαίνονται ήδη τα χείλη σου πιο γεμάτα

Τώρα θα πρέπει να πάρεις ένα πιο φωτεινό και ανοιχτόχρωμο μολύβι και να κάνεις το πραγματικό περίγραμμα των χειλιών σου, κυρίως στο επάνω χείλος και στο κάτω μόνο στο τόξο.

Έτσι θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι έχουν έρθει θα χείλη σου πιο μπροστά.

Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν σου για να γεμίσεις τα χείλια σου και στην συνέχεια να πάρεις ένα πιο ανοιχτόχρωμο και κατά προτίμηση ματ και να το βάλεις μόνο στο κέντρο από το άνω και το κάτω χείλος σου.

Είναι βασικό να φαίνονται πιο φωτεινά τα χείλη σου στο κέντρο, φρόντισε όμως με ένα πινελάκι να αναμείξεις τα δύο κραγιόν που έχεις βάλει στο κέντρο.

Τα Lip Plumbers λοιπόν είναι προϊόντα που δεν διαφέρουν και πολύ από τα lip gloss, περιέχουν όμως ειδικά συστατικά τα οποία βοηθούν στην φυσική αύξηση του κολλαγόνου των χειλιών, κάνοντας τα να δείχνουν πιο ογκώδη.

Θέλεις πιο juicy χείλη; Με αυτό το τρικ θα τα αποκτήσεις!

Πώς θα μεγαλώσεις τα χείλη σου με το μακιγιάζ (μόνο)!

Θέλεις να μεγαλώσεις τα χείλη σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο;

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις περίγραμμα γύρω από τα χείλια, που σου είπαν πως έτσι αποκτάς επιπλέον όγκο, αλλά τελικά δεν έμεινες καθόλου ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αφού φαινόταν η... απελπισμένη προσπάθεια; Έχουμε τη λύση, για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγάλα και ζουμερά. Αρκεί ν΄ακολουθήσεις 8 συγκεκριμένα βήματα. Έτοιμη; Ξεκινάμε!


ΒΗΜΑ 1

Απλώνεις σε όλο σου το πρόσωπο το μέικ απ σου και στα χείλη. Με αυτόν τον τρόπο θ΄αποχρωματιστούν. Μπορείς αν θες στα χείλη να χρησιμοποιήσεις και το κονσίλερ σου, αρκεί να μην είναι πολύ ανοιχτόχρωμο.

ΒΗΜΑ 2

Τώρα τα χείλη σου σχεδόν δεν φαίνονται, έχουν γίνει ένα με το χρώμα του προσώπου σου. Παίρνεις λοιπόν ένα μολύβι για περίγραμμα περίπου στο χρώμα των χειλιών σου και τα σχηματίζεις λίγο πιο έξω και πιο πάνω από το φυσικό τους σχήμα. Βάζεις λίγη πούδρα.

ΒΗΜΑ 3

Τώρα πάνω στη γραμμή που έχεις κάνει με το απαλό μολύβι, κάνεις μια νέα γραμμή με μολύβι στο χρώμα του κραγιόν που θα χρησιμοποιήσεις. Αυτό το κάνεις αν επιλέξεις ένα έντονο κόκκινο, μπορντώ ή φούξια κραγιόν. Στην περίπτωση που τα θέλεις φυσικά, άρα το χρώμα του μολυβιού με το οποίο έκανες το πρώτο περίγραμμα σε ικανοποιεί πηγαίνεις αμέσως στο βήμα 4.

ΒΗΜΑ 4

Με ένα πινελάκι χειλιών, για να βάζεις τη σωστή ποσότητα και να μην βγεις έξω από το περίγραμμα που έχεις σχεδιάσει, βάζεις το κραγιόν. Όχι απευθείας το κραγιόν στα χείλη γιατί θα χαλάσει το σχήμα. Ξεκινάς από έξω προς τα μέσα.

ΒΗΜΑ 5

Τώρα ταμπονάρεις τα χείλη σου σε ένα χαρτομάντιλο, βάζεις λίγη πούδρα για να μείνει για ώρες το κραγιόν και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία του βήματος 4.

ΒΗΜΑ 6

Με ένα μπεζ μολύβι, σαν αυτό που χρησιμοποιείς για μέσα στο μάτι, σχεδιάζεις πάνω από το περίγραμμα τα χείλη σου. Σα να κάνεις δηλαδή ένα νέο περίγραμμα ελάχιστα πιο πάνω από αυτό που ήδη έχεις σχηματίσει.

ΒΗΜΑ 7

Βάζεις πούδρα στο πρόσωπό σου και στην περιοχή πάνω από τα χείλη.

ΒΗΜΑ 8

Αν θες βάζεις στο κέντρο των χειλιών λίγο διάφανο λιπ γκλος. Έτοιμη!