Σίσσυ Χρηστίδου: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν της και κάνει μόνο 12,00 ευρώ! Αν θες να σε κοιτάνε όλοι στο πρόσωπο φόρεσέ το κι εσύ!

Που θα το βρεις!

Σίσσυ Χρηστίδου: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν της και κάνει μόνο 12,00 ευρώ! Αν θες να σε κοιτάνε όλοι στο πρόσωπο φόρεσέ το κι εσύ!

Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν της Σίσσυς Χρηστίδου και κάνει μόνο 12,00 ευρώ! Αν θες να σε κοιτάνε όλοι στο πρόσωπο φόρεσέ το κι εσύ!

Η παρουσιάστρια του OPEN έχει το πιο τέλειο πρόσωπο της showbiz και φροντίζει να το φωτίζει με υπέροχα κραγιόν και γενικά μακιγιάζ!

Το αγαπημένος της κραγιόν, ή μάλλον ένα από τα αγαπημένα της κραγιόν έχει φλογερή απόχρωση και μπορείς να το βρεις μόνο με 12 ευρώ!

Βάσω Λασκαράκη: Ασυναγώνιστη με αυτό το κραγιόν στα χείλη! Το κοιτούσαν όλοι! Θα το βρεις μόνο με 11 ευρώ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν της και κάνει μόνο 12,00 ευρώ! Αν θες να σε κοιτάνε όλοι στο πρόσωπο φόρεσέ το κι εσύ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν της και κάνει μόνο 12,00 ευρώ! Αν θες να σε κοιτάνε όλοι στο πρόσωπο φόρεσέ το κι εσύ!

Το κραγιόν είναι αυτό

Σίσσυ Χρηστίδου: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν της και κάνει μόνο 12,00 ευρώ! Αν θες να σε κοιτάνε όλοι στο πρόσωπο φόρεσέ το κι εσύ!

και θα το βρεις εδώ

Σίσσυ Χρηστίδου: Χωρίς ίχνος φίλτρου και μακιγιάζ το πρόσωπό της! Αυτή είναι πραγματικά...

Αυτή είναι πραγματικά η Σίσσυ Χρηστίδου! Το πρόσωπό της χωρίς ίχνος φίλτρου και μακιγιάζ σε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η παρουσιάστρια του Open tv, δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της και έκανε η ίδια την αποκάλυψη! Αντέχετε να την δείτε;

«Είχαμε τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα με την Σίσσυ Χρηστίδου! Μετά από μια ώρα...»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου που φημίζεται για τα έντονα κραγιόν και τις βλεφαρίδες της, το τόλμησε και φωτογραφήθηκε όπως ξυπνάει το πρωί! Άβαφη, ατημέλητη αλλά πάντα με χαμόγελο, μας καλημέρισε και μας έδωσε ραντεβού για το Έλα Χαμογέλα! Όπως και να έχει πάντως, θα δείτε ότι και στην πραγματικότητα είναι μια κούκλα! Ιδού λοιπόν:

Σίσσυ Χρηστίδου: Χωρίς ίχνος φίλτρου και μακιγιάζ το πρόσωπό της! Αυτή είναι πραγματικά...

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έκλαιγα μόνη μου και...» Αποκάλυψη για τον γάμο που δεν πήγε ποτέ! Δεν το γνώριζε κάνεις μέχρι σήμερα...

«Έκλαιγα μόνη μου και...» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου! Αποκάλυψη για τον γάμο που δεν πήγε ποτέ! Δεν το γνώριζε κάνεις μέχρι σήμερα και μίλησε για πρώτη φορά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς και συγκλόνισε τους συνεργάτες της! Το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Χθες παντρεύτηκε η Ξανθίππη, η κολλητή μου, και εγώ έχασα τον γάμο για να ‘μαι εδώ μαζί σας. Μου έστελναν οι άλλες κουμπάρες μου και ο μπαμπάς μου διάφορα βίντεο και εγώ καθόμουν μόνη μου και έκλαιγα από συγκίνηση. Το έζησα σαν να είμαι εκεί».

Στη συνέχεια, μάλιστα, επισήμανε πως «ήταν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο για να γράψουμε δύο εκπομπές. Λέω εγώ τώρα».

Σίσσυ Χρηστίδου: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη; Ο πρώην που... επέστρεψε!

Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη η Σίσσυ Χρηστίδου; Η αποκάλυψη για τον πρώην που... επέστρεψε! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλη την αλήθεια για ένα θέμα πολύ λεπτό που όμως έχει αρχίσει να διαδίδεται έντονα και... πρέπει να μπουν τα πράγματα στην θέση τους!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη; Ο πρώην που... επέστρεψε!

Εδώ και μέρες στα πηγαδάκια της showbiz ακούγεται έντονα πως η λαμπερή παρουσιάστρια του OPEN πλέον έχει φτιάξει ξανά την ζωή της και το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη της αφού επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της Χρήστου Γκάλη!

Η Σίσσυ είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν περίπου για 2,5 χρόνια χώρισαν όταν κατέβηκε η ίδια στην Αθήνα για να κυνηγήσει το δικό της όνειρο στην τηλεόραση. Γνωρίστηκαν στο κανάλι του Tv 100 όπου η παρουσιάστρια ως φοιτήτρια είχε περάσει από οντισιόν, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου!

Τα νέα δεδομένα θέλουν την παρουσιάστρια να ανεβαίνει πολύ συχνά στην Θεσσαλόνικη και η επανασύνδεση να έχει δέσει για τα καλά! Ωστόσο, επειδή υπάρχουν και παιδιά στη μέση το ζήτημα είναι πολύ εύθραυστο και καλό θα ήταν να μην κυκλοφορούν ανακρίβειες! Για να λυθεί το θέμα εδώ και να μπει μια τελεία σε όλο αυτό, μετά από επικοινωνία με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο της Σίσσυς σας αποκαλύπτω ότι η παρουσιάστρια δεν έχει... επανασυνδεθεί με τον πρώην της αλλά βρίσκεται σε μια πάρα πολύ καλή περίοδο στη ζωή της!

Η επαγγελματική της πορεία πάει άριστα, τα παιδιά της και η οικογένειά της είναι καλά κι εκείνη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τον εαυτό της και να γίνεται καλύτερη από ότι ήταν πριν! Γενικά το χαμόγελο δεν λείπει από το πρόσωπό της αλλά δεν οφείλεται σε κάποιο άλλο άτομο παρά μόνο στον δικό της τον εαυτό!

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη! Τι συνέβη;

Η Σίσσυ Χρηστίδου χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη! Τι συνέβη; Το νέο άλλωστε μόλις... έσκασε!

Η παρουσιάστρια, είναι κοντά μας για δεύτερη σεζόν μέσα από την εκπομπή του Open tv, Έλα Χαμογέλα... Αν και η φετινή της χρονιά δεν ξεκίνησε και πολύ καλά, έκανε την ανατροπή!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ντράπηκε στον αέρα της εκπομπής και ζήτησε συγγνώμη! Τι συνέβη;

10,6% έκανε χτες σε δυναμικό κοινό η εκπομπή της και τα νούμερα τηλεθέασης την έκαναν να χαμογελάσει ξανά! Μάλιστα σε τέταρτο, η κούκλα Σίσσυ έκανε έως και 13,9! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής:

11.8
13.4
8.8
11.2
10.7
13.7
13.9
10.6
6.7
9
9.7
8.7
9.8

Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε στον αέρα της εκπομπής για τον Θοδωρή Μαραντίνη και η αποκάλυψη μας άφησε άφωνους!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και η αποκάλυψη της μας άφησε άφωνους.

Η όμορφη παρουσιάστρια, στην σημερινή της εκπομπή «Έλα χαμογέλα», στο Open είχε καλεσμένους τον Ίαν Στρατή και την Angelika Dust.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φάνηκε να χαίρεται που βλέπει ξανά τον Ίαν Στρατή, αφού οι δυο τους γνωρίζονται από το X-Factor.

Κάπως έτσι ήρθε και η αναφορά στον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς όταν ο Ίαν ήταν διαγωνιζόμενος, ο πρώην σύζυγό της άνηκε στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο μήνυμα στον άντρα της ζωής της! «Λατρεία μου μεγάλη...»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε χαρακτηριστικά:

«Καλωσήρθατε παιδιά. Γεια σου βρε Ίαν. Με την Angelika δεν γνωριζόμαστε, μαζί γνωριζόμαστε. Σε γνώρισα στα backstage του X Factor, τότε που συμμετείχε και ο Θοδωρής και ήμουν συνέχεια εκεί μαζί με τα παιδιά μου.

Θέλω να σου πω ότι μαζί σου τα παιδιά μου είχαν μεγάλο έρωτα. Το ξέρεις γιατί ερχόμουνα. Δεν υπήρχε διάλειμμα, που να μην τρέχαμε πίσω από τον Ίαν στα παρασκήνια».

Η αποκάλυψη ότι τα παιδιά της, αλλά και η ίδια σε κάθε διάλειμμα έτρεχαν γύρω από τον Ίαν Στρατή μας άφησε άφωνους, αφού θα περιμέναμε να βρίσκονται στο καμαρίνι μαζί με τον πατέρα τους.

Πως μπορείς να τους κρίνεις όμως όταν ο Ίαν Στρατής εκείνη την περίοδο έκανε τρελή θραύση με τους πάντες να ζητοκραυγάζουν για εκείνον και την κάθε μοναδική ερμηνεία που έδινε!

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκλονίζει για τον χωρισμό - «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά με άφησε»!

Συγκλονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου για τον χωρισμό που της έχει μείνει στο μυαλό μέχρι και σήμερα. «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά με άφησε», εξομολογήθηκε.

Η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο Youtube προχώρησε σε αποκαλύψεις για μια πολύ προσωπική της στιγμή που για αρκετό καιρό την είχε επηρεάσει.

“Χωρίσαμε. Με άφησε και για μένα ήταν το πιο δραματικό πράγμα που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Γιατί σε εκείνη την ηλικία το αντιμετώπιζα πάρα πολύ δραματικά. Σαφώς και μου συνέβησαν στην πορεία της ζωής μου πολύ σοβαρότερα πράγματα αλλά δεν τα αντιμετώπισα τόσο δραματικά όσο εκείνο το χωρισμό. Νόμιζα ότι πραγματικά έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα ξαναγαπήσω κανέναν άλλο άνθρωπο, δεν θα ξαναερωτευτώ και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν το άλλο μου μισό” εξομολογείται.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους - «Κατάπια ένα...»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε στον χωρισμό από το πρώτο της αγόρι, στα 19 της χρόνια, με αφορμή μηνύματα που τις στέλνουν στα social media.

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της! Θα την ζηλέψεις!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει για πρώτη φορά την κουζίνα του σπιτιού της και πίστεψε μας, θα την ζηλέψεις κι εσύ!

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, αυτήν την φορά θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία, που ποζάρει στην κουζίνα του σπιτιού της.

Μόλις την αντικρίσαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό, αφού είναι πολύ μεγάλη και φωτεινή, αφού υπερισχύει το λευκό χρώμα! Τα έπιπλα πρέπει να τα έχει επιλέξει με μεγάλη προσοχή, αφού είναι όλα διακοσμημένα με στυλ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για τα παιδιά της! «Οι ενοχές είναι τεράστιες...»! (Βίντεο)

Αφορμή για αυτήν την φωτογραφία στάθηκε ο μικρός της γιος, ο οποίος κάθεται και διαβάζει στην τραπεζαρία!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ποιος άλλος διαβάζει στην κουζίνα???».

Δείτε την κουζίνα της:

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της! Θα την ζηλέψεις!

Σίσσυ Χρηστίδου: Άνοιξε το σπίτι της και μας έδειξε την κρεβατοκάμαρα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μας άνοιξε το σπίτι της και μας έδειξε την εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα της, μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Η παρουσιάστρια, μπορεί επικοινωνεί με τους τηλεθεατές της μόνο τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο είναι λάτρης και του Youtube που διατηρεί το δικό της κανάλι.

Σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει, τα πρώτα πλάνα ξεκινούν από την κρεβατοκάμαρα της, όπου όπως βλέπουμε έχει νεανική διακόσμηση.

Στον χώρο επικρατεί το λευκό χρώμα, ενώ ο ένας τοίχος είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Ο μονόκερος, ωστόσο που τον διακοσμεί τραβάει τις εντυπώσεις.

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι κρεβατοκάμαρα

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι κρεβατοκάμαρα