Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το κραγιόν κάνει τα χείλη της να φαίνονται μεγαλύτερα! Θα το βρεις κάτω από 5 ευρώ...

Από που θα το πάρεις κι εσύ;

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το κραγιόν κάνει τα χείλη της να φαίνονται μεγαλύτερα! Θα το βρεις κάτω από 5 ευρώ...

Με αυτό το κραγιόν κάνει τα χείλη της η Ελένη Μενεγάκη να φαίνονται μεγαλύτερα! Θα το βρεις κάτω από 5 ευρώ! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η ομάδα του Youweekly.gr είναι εδώ για σένα! Εκτός από το ότι παρακάτω θα σου αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της βασίλισσας του ALPHA αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης, θα σου προτείνουμε ένα από τα πιο οικονομικά κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά για να αντιγράψεις το look της!

Αρχικά, να ξέρεις πως είναι λάτρης του κόκκινου άρα και το αγαπημένο της κραγιόν θα είναι το κόκκινο!

Ελένη Μενεγάκη: Αποκλείεται να θυμάστε την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε μαζί με τον άντρα της! Με κόκκινο κραγιόν στα χείλη...

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το κραγιόν κάνει τα χείλη της να φαίνονται μεγαλύτερα! Θα το βρεις κάτω από 5 ευρώ...

Εμείς μπορεί να μην βρήκαμε το αυτό καθέ αυτό αλλά σου βρήκαμε ένα παρόμοιο στην πιο οικονομική version του που θα κάνει όμως την ίδια δουλίτσα!

Αν βάλεις ένα περίγραμμα τριγύρω το κόκκινο κραγιόν από μόνο του κάνει τα χείλη να φαίνονται σαρκώδη! Άρα θα έχεις το αποτέλεσμα που έχει και η Ελένη...

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το κραγιόν κάνει τα χείλη της να φαίνονται μεγαλύτερα! Θα το βρεις κάτω από 5 ευρώ...

Θα το βρεις εδώ

H Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα μυστικά ομορφιάς της

Η Ρούλα Σταματοπούλου είναι μια από τις πιο έμπειρες και καταξιωμένες makeup artists στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της σόουμπιζ στην Ελλάδα σήμερα.

Είτε καλείται να βάψει μία celebrity, είτε να δημιουργήσει makeup looks για την πασαρέλα ή τα περιοδικά, η φυσική προσέγγιση που έχει η ίδια για το μακιγιάζ την κατέστησε απαραίτητη στο χώρο. Συνεχίζοντας φυσικά την λαμπρή καριέρα της, η Ρούλα δημιούργησε ένα beauty blog αφιερωμένο σε μυστικά ομορφιάς, συμβουλές και έξυπνα tips, μέρος του οποίου είναι και το νέο της κανάλι στο YouTube.

Αυτή τη φορά ήτα η σειρά της Ελένης Μενεγάκη να καθίσει μπροστά στην κάμερα και να μιλήσει για τα δικά της μυστικά ομορφιάς. Ποια είναι τα λάθη που έκανε στο παρελθόν όσον αφορά στο μακιγιάζ; Ποιο είναι το αγαπημένο της makeup look και πόση ώρα κάνει να βαφτεί; Τι είναι ομορφιά για εκείνη και ποια είναι τα καλύτερα tips που της έχει χαρίσει η συνεργασία της με τη Ρούλα Σταματοπούλου;

Το βίντεο αυτό θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις, ενώ θα γνωρίσετε και λίγο καλύτερα την Ελένη, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει για τις φετινές της καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτό είναι το... επτασφράγιστο μυστικό της Ελένης Μενεγάκη που τη βοηθά να παραμένει πάντοτε λαμπερή και όμορφη! Ιδού η αλήθεια!

Όλες οι γυναίκες έχουν κάποια προϊόντα τα οποία δεν αποχωρίζονται ποτέ και τα έχου πάντα στην τσάντα τους ειδικά εάν βρίσκονται για ατελείωτες ώρες στους δρόμους!

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, έχει και αυτή ένα προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ! Ο λόγος για την κρέμα σώματος η οποία της χαρίζει μεταξένια λάμψη στην επιδερμίδα και έχει καταπληκτικό άρωμα. Άλλωστε μία κρέμα σώματος είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις να έχεις μεταξένιο δέρμα 24 ώρες το 24ωρο και η δημοφιλής παρουσιάστρια δείχνει να το γνωρίζει πάρα πολύ καλά!

Eλένη Μενεγάκη: H εύκολη μάσκα ομορφιάς που την κρατά λαμπερή καθημερινά

Η Ελένη Μενεγάκη παρά τα 48 της χρόνια βρίσκεται σε μια πολύ καλή φυσική κατάσταση και με μια τέλεια επιδερμίδα.

Η φρεσκάδα της και η λάμψη της είναι αυτά που κερδίζουν σε κάθε εμφάνισή της.

Ποιο όμως είναι το μεγάλο μυστικό της;

Η μάσκα λάμψης που κάνει η ίδια συχνά – πυκνά... και όπου μια από της αισθητικούς της, αποκάλυψε.

Πάρτε μολύβι και χαρτί! Η ίδια...

«Αναμιγνύει μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι με μία κουταλιά της σούπας μέλι και τον χυμό ενός λεμονιού. Αφού ανακατέψει καλά τα υλικά, τα εφαρμόζει προσεκτικά σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, αφήνοντάς τα να δράσουν για 10’. Τα ευεργετικά συστατικά της συγκεκριμένης συνταγής ξεδιψούν την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο απαλή, ελαστική και φυσικά λαμπερή»

Και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελένη ξέρει....

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το αληθινό της πρόσωπο! Η φωτογραφία που το αποκαλύπτει!

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη. Η φωτογραφία από τις διακοπές που το αποδεικνύει, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φίλτρων και ρετούς.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Άνδρο, τον επίγειο παράδεισο της και απολαμβάνει κάθε λεπτό των διακοπών της με τα παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ το ζευγάρι έκανε και μια στάση για λίγες ημέρες στη Μύκονο.

Τους τελευταίους μήνες είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από τις διακοπές της. Είτε από το ξενοδοχείο τους, είτε από την παραλία, είτε από βόλτες με τα παιδιά της.

Ωστόσο, σε μια από τις φωτογραφίες που την έχουν κάνει επισήμανση, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ρετούς ή φίλτρων και είδαμε το αληθινό της πρόσωπο. Ακόμη και έτσι, η παρουσιάστρια είναι κούκλα.

Ελένη Μενεγάκη αληθινό πρόσωπο