Βίκυ Καγιά: Έβαλε κραγιόν στα χείλη της και... ξύπνησε άγρια ένστικτα! Κοστίζει 14,00 ευρώ!

Ξέρουμε που θα το βρεις!

Βίκυ Καγιά: Έβαλε κραγιόν στα χείλη της και... ξύπνησε άγρια ένστικτα! Κοστίζει 14,00 ευρώ!

Κοστίζει μόνο 14,00 ευρώ το κραγιόν που έβαλε στα χείλη της η λαμπερή Βίκυ Καγιά και... ξύπνησε άγρια ένστικτα! Ξέρουμε που θα το βρεις...

Φόρεσε απόχρωση κόκκινη του πάθους και μας τρέλανε! Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που ήταν απλά συγκλονιστική! Το χρώμα στα χείλη της έκανε τρομερή αντίθεση με το ξανθό στα μαλλιά της...

Βίκυ Καγιά κραγιόν

Η ομάδα του Youweekly.gr, λοιπόν, έψαξε και βρήκε το ίδιο κραγιόν και σου παρουσιάζει από που μπορείς κι εσύ να το προμηθευτείς!

Είναι της εταιρείας Radiant και είναι πολύ οικονομικό!

κραγιόν Radiant

Μπορείς να το βρεις εδώ μαζί με τις 7 ακόμα αποχρώσεις του!

Βέβαια, αν θες ακόμα μια οικονομικά κραγιόν μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ! Βρήκαμε 3 υπέροχα στα Bershka!

Αυτό είναι το αγαπημένο κραγιόν της Βίκυς Καγιά και κοστίζει κάτω από €15

Αν υπάρχει ένα κραγιόν που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη συλλογή του μακιγιάζ της, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το κόκκινο. Συνδυασμένο με λίγη μάσκαρα το πρωί ή με μία γατίσια γραμμή eyeliner το βράδυ, το κόκκινο κραγιόν θα δώσει κάτι το ξεχωριστό στην εμφάνισή σας.

Το ίδιο πιστεύει μάλιστα και η Βίκυ Καγιά, η οποία μας αποκάλυψε ποιο είναι το δικό της αγαπημένο κόκκινο κραγιόν. «Αυτή η κόκκινη απόχρωση είναι πολύ ευκολοφόρετη. Ιδανική για να ολοκληρώσει βραδινά σύνολα, αλλά και να αναβαθμίσει τις καθημερινές εμφανίσεις», μας εξήγησε η ίδια, αναφερόμενη στο Matt Lasting Lip Color της Radiant, στην απόχρωση 08 (€13,60).

matt-lasting-lip-color-08

Εμείς πάντως που έχουμε δοκιμάσει πολλά κραγιόν από την συγκεκριμένη σειρά, να προσθέσουμε πως είναι τέλεια γιατί ενώ είναι ματ, έχει πλούσια κρεμώδη υφή που ενυδατώνει τα χείλη σε βάθος αντί να τα ξηραίνει. Plus: έχει δείκτη προστασίας SPF 15 από τον ήλιο για να προστατεύονται τα χείλη σας κάθε στιγμή!