Ο απόλυτος οδηγός για χρυσό μακιγιάζ στο ρεβεγιόν ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου!

Είναι η απόλυτη τάση για τις γιορτές!

Ο απόλυτος οδηγός για χρυσό μακιγιάζ στο ρεβεγιόν ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου!

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να κάνεις χρυσό μακιγιάζ στο ρεβεγιόν ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου.

Η γιορτινή περίοδος πλησιάζει και όλοι έχουμε αρκετές δραστηριότητες αλλά και εκδηλώσεις που πρέπει να πάμε. Μια από τις ιδιότητες που λατρεύουμε είναι να κάνουμε τα Χριστούγεννα εμείς οι γυναίκες είναι να βαφόμαστε.

Και ποια είναι τα trend για φέτος τα Χριστούγεννα; Μα φυσικά το χρυσό! Όσο περισσότερο χρυσό βάζεις τόσο το καλύτερο, ωστόσο θέλει προσοχή γιατί το χρυσό αν το βάλεις λάθος μπορεί να καταστρέψει εντελώς το βλέμμα σου.

μακιγιάζ ρεβεγιόν

Μην το φοβάσαι όμως! Σου δίνουμε έναν απλό οδηγό για το πως θα φορέσεις το χρυσό στο make up σου, όποιος και είναι ο τόνος του δέρματος σου και να δείχνεις τόσο λαμπερή όσο το... Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου.

Πως να φορέσεις χρυσή σκιά

Η χρυσή σκιά, ίσως είναι η πιο εύκολη για να φορέσεις. Ωστόσο πολλές γυναίκες φοβούνται μην καταλήξουν με glitter στα μάγουλα τους στο τέλος της βραδιάς.

Ποιο το tips για να την βάλεις σωστά; Το μυστικό είναι να βάλεις μια πιο κολλώδη σκιά αντί να είναι σε μορφή πούδρας.

Βάζοντας μια υγρή σκιά είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις να βρεθείς με glitter παντού. Οι σκιές στεγνώνουν γρήγορα και «κλειδώνουν» πάνω στο μάτι ενώ μετά αφαιρούνται πολύ εύκολα.

μακιγιάζ ρεβεγιόν

Πώς να φορέσεις χρυσό eyeliner

Το eyeliner είναι το πιο δύσκολο για να εφαρμόσεις. Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις μια γραμμή ακριβώς «ίσια» αλλά να το εφαρμόσεις λίγο πιο «χαλαρά».

Πως θα το πετύχεις καλύτερα; Φόρα έναν πιο σκούρο χρυσό τόνο που δίνει την «έννοια» του smokey και στο εσωτερικό του ματιού φόρεσε μια πιο ανοιχτή σκιά στην άκρη του ματιού και κάνε ένα καλό blending.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι ακόμα πιο προχωρημένο

Βάλε χρυσό highlighter

Το πιο δύσκολο κόλπο εδώ, καθώς αν δεν προσέξεις μπορείς να βρεθείς να μοιάζεις με.. κλόουν.

Τα χάλκινα χρυσά φαίνονται φανταστικά στους βαθύτερους τόνους του δέρματος και εμποδίζουν την εμφάνιση του πιο λευκού. Στις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες προτίμησε τους πιο ζεστούς τόνους όπως το χρυσό της σαμπάνιας που μπορεί να δείξει υπέροχο πάνω σε ένα πορσελάνινο δέρμα.

μακιγιάζ προτάσεις

Μεγάλη προσοχή στην εφαρμογή. «Όλα εξαρτώνται από το πόσο έντονο θέλετε να είναι το φινίρισμα. Εάν θέλετε κάτι λεπτό, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ανεμιστήρα θα είναι καλύτερο. Για ακόμα καλύτερη κάλυψη κάντε το με τα δάχτυλα σας».

Ωραία είναι και όταν οι σκιές έχουν οι υφές κρέμα όταν τα προϊόντα είναι κρέμα βάση, ή αν θέλετε να επιτύχετε περισσότερο από μια φυσική γυαλάδα, σε αντίθεση με ένα βαρύ highlight. Εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα σκόνης για τη βάση σας, τότε το σημάδι σκόνης κάθεται πολύ καλύτερα και δεν διαταράσσει το φινίρισμα.

Πώς να φορέσετε χρυσό κραγιόν

Αυτή η επιλογή αποτελεί την απόλυτη «επανάσταση». Εάν έχεις «στεγνά» χείλη να τα ενυδατώσεις, ωστόσο βάλε πριν ένα χαρτομάντιλο για να μην γυαλίζουν πολύ μετά.

χρυσό μακιγιάζ

Μετά χρησιμοποίησε αρκετές στρώσεις κραγιόν για να πετύχεις την τέλεια απόχρωση με διάρκεια.

Εάν δεν είσαι φαν του χρυσού κραγιόν, διάλεξε μια σκούρα απόχρωση κραγιόν και βάλε μια στρώση χρυσού.

Βίκυ Καγιά: Έβαλε κραγιόν στα χείλη της και... ξύπνησε άγρια ένστικτα! Κοστίζει 14,00 ευρώ

Κοστίζει μόνο 14,00 ευρώ το κραγιόν που έβαλε στα χείλη της η λαμπερή Βίκυ Καγιά και... ξύπνησε άγρια ένστικτα! Ξέρουμε που θα το βρεις...

Φόρεσε απόχρωση κόκκινη του πάθους και μας τρέλανε! Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που ήταν απλά συγκλονιστική! Το χρώμα στα χείλη της έκανε τρομερή αντίθεση με το ξανθό στα μαλλιά της...

Βίκυ Καγιά κραγιόν

Η ομάδα του Youweekly.gr, λοιπόν, έψαξε και βρήκε το ίδιο κραγιόν και σου παρουσιάζει από που μπορείς κι εσύ να το προμηθευτείς!

Είναι της εταιρείας Radiant και είναι πολύ οικονομικό!

κραγιόν Radiant

Μπορείς να το βρεις εδώ μαζί με τις 7 ακόμα αποχρώσεις του!