Βάζεις σκιά και μετά από λίγο "τρέχει" και φαίνεσαι χάλια; Η beauty editor του Youweekly.gr σου έχει την λύση!

Κορίτσια αυτό το tips θα σας σώσει!

Βάζεις σκιά και μετά από λίγο

Η beauty editor του Youweekly.gr αλλά και του Miss Glitter Magazine, Βάσω Αργυρέα, και αυτό τον μήνα σου λύνει τις απορίες δίνοντας σου έξυπνες και απλές, καθημερινές συμβουλές! Αν βάζεις σκιά και μετά από λίγο "τρέχει" και φαίνεσαι χάλια ιδού τι πρέπει να κάνεις!

Q:
Κάθε φορά που εφαρμόζω σκιές στα βλέφαρα μετά από λίγη ώρα είτε “τρέχουν” είτε αλλοιώνονται με αποτέλεσμα να δείχνω αμακιγιάριστη. Τι μου προτείνετε; Κωνσταντίνα
A:
Μπορείς να επενδύσεις σε μια βάση για σκιές, την οποία θα εφαρμόζεις πριν από την αγαπημένη σου σκιά. Με αυτόν τον τρόπο θα παρατείνεις το μακιγιάζ σου διατηρώντας το αναλλοίωτο για ώρες.

σκια

Επίσης, αν θες να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, η ομάδα του Youweekly.gr σου έχει τρόπο!

Η beauty editor του Youweekly.gr σου προτείνει την καλύτερη diy μάσκα ομορφιάς! Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή...

Για να αποκτήσεις μια όμορφη επιδερμίδα δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Αρκεί να ανοίξεις το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας σου.

Η beauty editor του Youweekly.gr, Δήμητρα Τσερναδέλη, σου προτείνει την απόλυτη μάσκα ομορφιάς για να την κάνεις μόνη σου εύκολα και γρήγορα

Άπλωσε στο πρόσωπό σου ένα μείγμα τριμμένων αμυγδάλων, βρόμης, μελιού και γιαουρτιού για 10-15 λεπτά. Αφαίρεσέ το με χλιαρό νερό. Θα νιώσεις το δέρμα σου δροσερό και πολύ απαλό.