Δούκισσα Νομικού: Τα χείλη της προκάλεσαν «φρενίτιδα»! Το χρώμα που επέλεξε είναι το απόλυτο trend της σεζόν!

Θα το αγαπήσετε σίγουρα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Τα χείλη της προκάλεσαν «φρενίτιδα»! Το χρώμα που επέλεξε είναι το απόλυτο trend της σεζόν!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε ακόμη μια λαμπερή εμφάνιση που προκάλεσε "ταραχή"! Τα χείλη της προκάλεσαν «φρενίτιδα», καθώς το χρώμα που επέλεξε είναι το απόλυτο trend της σεζόν!

Η ίδια ως λάτρης των social media, αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, που προκάλεσε "πανικό"!

Και αυτό γιατί η Δούκισσα Νομικού είναι πάντα ενήμερη με τα trends, και συχνά μας ενημερώνει για το τι είναι "in" και τι όχι.

Έτσι και αυτή τη φορά, μας προτείνει λαμπερό κραγιόν σε nude απόχρωση με έντονη σκιά στα μάτια που αποτελεί "must" της σεζόν.

Η Δούκισσα Νομικού ωστόσο, πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και μάθαμε πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της, δημιουργώντας κάτι δικό της.

Τα ombre χείλη της Δούκισσας Νομικού είναι το νέο hot trend στο μακιγιάζ! Πώς θα αντιγράψεις το look της!

Κόκκινο κραγιόν, μαύρο eyeliner, smokey eye σε γήινες αποχρώσεις – αν είστε από τις γυναίκες που πάντα κάνουν safe επιλογές όσον αφορά στο μακιγιάζ σας, τότε ίσως η παραπάνω φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού σας κάνει να αλλάξετε γνώμη και να τολμήσετε κάτι νέο.

Το ombre look (και) στα χείλη έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και αρκετές σεζόν, αλλά συνήθως γίνεται με χρώματα που είναι πολύ κοντινά το ένα στο άλλο. Διαβάστε παρακάτω...

Τι θα λέγατε λοιπόν να τολμήσετε κάτι πιο extreme, παίζοντας με τις αποχρώσεις με σκοπό να πετύχετε ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα;

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια κραγιόν έχετε ήδη στη συλλογή σας και αγαπάτε, αλλά αν θέλετε να πετύχετε ακριβώς το look της Δούκισσας θα χρειαστείτε το Color Riche Matte 463 και το Color Riche Rock by Balmain, και τα δύο από την L’Oreal Paris.

Ξεκινάτε σχεδιάζοντας το περίγραμμα των χειλιών σας με την φούξια απόχρωση και «γεμίζετε» τις εξωτερικές γωνίες. Έπειτα, «γεμίζετε» το κενό στη μέση με την μπλε απόχρωση και με ένα πινελάκι την ενώνετε με την άλλη, ώστε να μην φαίνεται που ξεκινάει η μία και που τελειώνει η άλλη.

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε στα μάτια της την απόλυτη τάση! Η σκιά της προκαλεί φρενίτιδα!

Η Δούκισσα Νομικού το τόλμησε και έβαλε στα μάτια την απόλυτη τάση του μακιγιάζ για φέτος το χειμώνα! Η σκιά της προκαλεί φρενίτιδα σε όλους μιας και κάνει τα μάτια της να φαίνονται υπέροχα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε μακιγιάζ. Ωστόσο αυτή η σκιά που επέλεξε είναι χωρίς αμφιβολία, το τέλειο χρώμα για τα μάτια της.

Είναι μπορντό, και ως γνωστόν, τα σκούρα χρώματα τονίζουν ακόμη περισσότερο τα ανοιχτόχρωμα μάτια. Έτσι σε συνδυασμό με το δαμασκηνί κραγιόν, η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε το πιο στιλάτο μακιγιάζ.

Ειδικά αν είστε ξανθιά, το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα μπορούσε να αποτελέσει την τέλεια λύση για μία βραδινή έξοδο! Πόσο μάλλον αν έχετε και μπλε μάτια, τότε η επιτυχία είναι βέβαιη!

Δείτε το μακιγιάζ που έκανε η αγαπημένη παρουσιάστρια και θα καταλάβετε γιατί!

Σας βρήκαμε επίσης και το υπέροχο δαχτυλίδι που φοράει σε αυτή τη φωτογραφία και έχει προκαλέσει πανικό!