Βάσω Λασκαράκη: Έκανε κοντινό στο πρόσωπο και πάθαμε «εθισμό» με το κραγιόν της! Το αγαπημένο του Σουλτάτου...

Αυτό το χρώμα πρέπει να το πάρεις κι εσύ!

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε κοντινό στο πρόσωπο και πάθαμε «εθισμό» με το κραγιόν της! Το αγαπημένο του Σουλτάτου...

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε κοντινό στο πρόσωπο και πάθαμε «εθισμό» με το κραγιόν της! Το αγαπημένο του Σουλτάτου και σίγουρα αυτό το χρώμα πρέπει να το αποκτήσεις και εσύ!

Μπορεί να σου αρέσουν τα έντονα χρώματα, όπως και σε όλες άλλωστε αλλά οι άντρες δεν τα προτιμούν! Σύμφωνα με έρευνα, τα απαλά χρώματα έχουν περισσότερη... πέραση και η Βάσω φαίνεται πως το ξέρει!

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε κοντινό στο πρόσωπο και εμείς πάθαμε «εθισμό» με το ροζ απαλό κραγιόν της, το οποίο αναδείκνυε τα σαρκώδη χείλη της. Σίγουρα είναι το αγαπημένο του Λευτέρη Σουλτάτου και δεν τον αδικούμε για αυτό. Ιδού και η σχετική ανάρτηση με το κραγιόν - έρωτας στο Ιnstagram:

Η ηθοποιός ωστόσο έπεσε και θύμα απάτης χτες...

Βάσω Λασκαράκη: Με nude κραγιόν στα χείλη και λευκό πουλόβερ! Ο Σουλτάτος όμως, δεν σταμάτησε να την κοιτά στα μάτια!

Με nude κραγιόν και λευκό πουλόβερ ζιβάγκο πόζαρε στο φακό η Βάσω Λασκαράκη. Ο Λευτέρης Σουλτάτος όμως, δεν σταμάτησε να την κοιτά στα μάτια, όπως και εμείς, αφού η σκιά της είναι καταπληκτική.

Η ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει στο πρόσωπο της έχει εντυπωσιακό μακιγιάζ με αφορμή την περίοδο των εορτών που πέρασαν.

Μάλιστα, πόζαρε σε μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram για να ευχηθεί με την σειρά της στους διαδικτυακούς της φίλους. Το μακιγιάζ της ήταν άκρως εντυπωσιακό με nude κραγιόν και γκρι μπλε σκιά.

Το μακιγιάζ της δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον Λευτέρη Σουλτάτο με τον οποίο πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων στο εξωτερικό. Θέλησε να της ευχηθεί για την γιορτή της δημοσιεύοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία της στα instastories του.

Βάσω Λασκαράκη κραγιόν Λευτέρης Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη: Με αυτό το κραγιόν θα δώσει φιλί στον Σουλτάτο! Κόκκινο σαν τα νύχια της!

Σίγουρα η Βάσω Λασκαράκη με αυτό το κραγιόν θα δώσει φιλί στον Σουλτάτο! Κόκκινο σαν τα νύχια της και ξέρουμε πού θα το βρεις...

Η ηθοποιός, μπορεί να αγαπά πολυ το casual look όμως τώρα για τις γιορτές προτείνει ένα touch φλογερό και λίγο βραδινό! Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με κόκκινο κραγιόν και με αυτό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τα Χριστούγεννα.

Την σχετική αναρτηση έκανε στο προφίλ της στο Instagram και ταίριαξε το κόκκινο κραγιόν της με τα επίσης κόκκινα χείλη της! Της πάει πολύ και ξέρουμε πού θα το βρεις, αφού μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες!

Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Να σου θυμίσουμε και μια άλλη της εμφάνιση με κόκκινα αθλητικά και πουκάμισο!

Βάσω Λασκαράκη: Κοιτούσαν όλοι τα χείλη της με αυτό το κραγιόν! Που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει;

Κοιτούσαν όλοι τα χείλη της Βάσως Λασκαράκη με αυτό το κραγιόν! Που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει; Όλες οι λεπτομέρειες!

Φημίζεται για το στιλ και την φινέτσα της και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε πριν από λίγο μια φωτογραφία στην οποία φορούσε την απόλυτη τάση για τον χειμώνα 2020!

Αναφερόμαστε φυσικά στο μοβ χρώμα! Ιδού:

Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε πουκάμισο με 25 ευρώ και ο Σουλτάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Ίσα που το προλαβαίνεις!

Βάσω Λασκαράκη: Κοιτούσαν όλοι τα χείλη της με αυτό το κραγιόν! Που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει;

Κοστίζει μόνο 6 εύρω και θα το βρείτε εδώ