Ελένη Χατζίδου: Το κραγιόν την το θέλουν όλες! Έκανε το απόλυτο μακιγιάζ και είχε βλέμμα "θανατηφόρο"!

"Τρέλανε" τον Ετεοκλή Παύλου!

Ελένη Χατζίδου: Το κραγιόν την το θέλουν όλες! Έκανε το απόλυτο μακιγιάζ και είχε βλέμμα

Η Ελένη Χατζίδου το τόλμησε και έβαλε στα χείλη της ένα υπέροχο ροζ κραγιόν που όπως είναι φυσικό, θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Η τραγουδίστρια έκανε με μία κίνηση το απόλυτο μακιγιάζ και το βλέμμα με το οποίο πόζαρε στον φακό ήταν απλά "θανατηφόρο"!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μία εκρηκτική γυναίκα και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση! Έτσι μόλις βάφτηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο "τρέλανε" το κοινό του Instagram!

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου επέλεξε να φορέσει μία σκούρα σκιά και να δημιουργήσει smokey eyes, ενώ τη συνδύασε με το πιο στιλάτο νουντ κραγιόν!

Ελένη Χατζίδου: Δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον Ετεοκλή! Του έστειλε μήνυμα λατρείας!

H Ελένη Χατζίδου είναι τόσο ερωτευμένη με τον Ετεοκλή που δεν έπαιρνε λεπτό τα μάτια της από πάνω του! Τον θαύμαζε και αμέσως του έστειλε το καλύτερο μήνυμα... λατρείας!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στα Ιωάννινα. Ο λόγος είναι η ομιλία του αθλητή σε μία εκδήλωση του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με την τραγουδίστρια να βρίσκεται φυσικά στο πλευρό του άντρα της.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έβγαλε μόλις πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα το πρόσωπο της νεογέννητης κορούλας του, η οποία είναι ίδια ο Ετεοκλής!

Έτσι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ετεοκλή, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να εκφράσει το πόσο πολύ θαυμάζει τον άντρα της ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε: «Σ ευχαριστώ που με κανεις κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο...
Είσαι υπέροχος και είμαι τόσο περηφανη για σένα❤️
Σ αγαπώ μ όλη τη δύναμη της καρδιας μου...»! με τον Ετεοκλή να της απαντάει πως κι εκείνος την αγαπάει πολύ.

Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς! Η φωτογραφία που το... αποδεικνύει!

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς και η φωτογραφία που τον τράβηξε η Ελένη Χατζίδου σε βόλτα τους, το αποδεικνύει.

Μπορεί μετά την γέννα της μικρής τους, η τραγουδίστρια να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα καθημερινά, ωστόσο ο σύζυγος της, την βοηθάει σε όλα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με τον Ετεοκλή Παύλου να ταϊζει την κορούλα τους με το μπιμπερό ενώ ήταν σε βόλτα.

Μάλιστα, η μικρή σαν μοντέλο που είναι, πόζαρε στην κάμερα!

undefined