Θα πάθεις έρωτα με τη σκιά της Ελένης Φουρέιρα - Μόνο για εκκεντρικές

Εσύ θα το τολμούσες;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα πάθεις έρωτα με τη σκιά της Ελένης Φουρέιρα - Μόνο για εκκεντρικές

Μόλις δεις τι σκιά που επέλεξε να φορέσει στα μάτια της η Ελένη Φουρέιρα, είναι σίγουρο πως θα πάθεις μεγάλο... έρωτα! Προσοχή όμως, είναι μόνο για εκκεντρικές μιας και το χρώμα αυτό δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με κάθε look της και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με τα ρούχα! Το μακιγιάζ της είναι πάντα εκκεντρικό και μοναδικό αλλά γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο ξεχωρίζει.

Μιας και μιλάμε για τολμηρά, είδες το χτένισμα που έκανε η Ελένη Φουρέιρα; Ρίξε μια ματιά!

Η φούξια σκιά που έβαλε μας "τρέλανε" και δεν μπορούσαμε να μην στην προτείνουμε! Φυσικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πώς θα τη συνδυάσεις, αν ωστόσο την επιλέξεις, τότε θα κάνεις ένα make up look που θα ζήλευαν μέχρι και οι fashion influencers.

Ελένη Φουρέιρα: Είχε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα! Την ροζ σκιά της, την θέλουμε απεγνωσμένα!

Η Ελένη Φουρέιρα είχε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε. Την ροζ σκιά της, την θέλουμε απεγνωσμένα.

Η τραγουδίστρια έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει το απόλυτο fashion icon, αλλά και "βασίλισσα της Ευρώπης", ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που την παρομοιάζουν με την Jennifer Lopez.

Σε κάθε της δημόσια έξοδο, τραβάει τα φλας των φωτογράφων, ενώ τραβάει τις εντυπώσεις με τα look της.

Πριν λίγες ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα διασκέδασε με φίλους της στο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα κοστούμι σε πολύ ιδιαίτερο χρώμα, ενώ αυτό που λατρέψαμε ήταν το μακιγιάζ της. Στα μάτια της επέλεξε να βάλει ροζ σκιά η οποία με μάσκαρα κατάφερε να αποκτήσει ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

undefined

undefined

undefined