Lady in pink: Τα προϊόντα που χρειαζόμαστε όλες, για να κάνουμε το πιο girly μακιγιάζ, σαν την Κατερίνα Καινούργιου

Τόλμησε το και εσύ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @katken85
Instagram - @katken85

H εντυπωσιακή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει το girly μακιγιάζ σε ροζ τόνους στα βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη, που υιοθετεί αρκετά συχνά, όπως εδώ. Ιδανικός συνδυασμός για το συγκεκριμένο make-up look δεν είναι άλλος από το κυματιστό εφέ στα μαλλιά. Δες πώς θα την αντιγράψεις κι εσύ.

HOW TO

Άπλωσε μια ιδέα από ένα υγρό make up ή μια κρέμα CC με χρώμα σε μέτωπο, ζυγωματικά και πιγούνι, ενώ για τυχόν ατέλειες εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα από ένα concealer τοπικά. Μόλις τελειώσεις, κάνε μια λεπτή γραμμή από ένα μαύρο eyeliner σύρριζα στα πάνω βλέφαρα και συμπλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών σου με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρας. Στο κέντρο των ζυγωματικών εφάρμοσε λίγο κρεμώδες ρουζ σε ροζ απόχρωση, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα κραγιόν σε ροζ-nude τόνο. Σε ό,τι αφορά στο χτένισμά σου, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με μια πρέσα δημιούργησε ανάλαφρους κυματι- σμούς στα μαλλιά σου. Για τέλειο φινίρισμα, βάλε μερικές σταγόνες από ένα ειδικό έλαιο κατά μή- κος τους. Είσαι έτοιμη!

TIP

Για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα μην αμελείς την φροντίδα των ματιών σου με την κατάλληλη κρέμα, που θα καταπολεμήσει μαύρους κύκλους και οιδήματα.