Το φυσικό μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά είναι απλό - Σου βρήκαμε τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να το αντιγράψεις

Τόλμησε το και εσύ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @fayskorda
Instagram - @fayskorda

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ το οποίο και επιλέγει για τις εμφανίσεις της εντός και εκτός πλατό. Εδώ επιλέξε γήινους τόνους για βλέφαρα και ζυγωματικά, ενώ συμπλήρωσε το beauty look της με ένα wavy εφέ στα μαλλιά της.

Δες πως να το αντιγράψεις

Eάν έχεις λιπαρή επιδερµίδα επίλεξε µια κρέµα προσώπου που απορροφά τη λιπαρότητα και αφήνει µια µατ όψη. Στη συνέχεια εφάρµοσε σε µέτωπο, ζυγωµατικά, πιγούνι και λαιµό µια ιδέα από ένα υγρό make up, που θα σου χαρίσει ήπια κάλυψη. Μόλις ολοκληρώσεις τη βάση σου πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο µια σκιά σε καφέ-δαµασκινί τόνο και συµπλήρωσε το µακιγιάζ στα µάτια µε δύο στρώσεις µαύρης µάσκαρας στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Στο κέντρο των ζυγωµατικών σου βάλε λίγο ρουζ σε ροδακινί απόχρωση, ενώ για τα χείλη προτίµησε ένα απαλό ροζ lipgloss. Τέλος, σε ό,τι αφορά στο χτένισµά σου, κάνε µια χωρίστρα στο πλάι και µε µια πρέσα γύρισε τούφα-τούφα τα µαλλιά σου, δηµιουργώντας µε τον τρόπο αυτό ανάλαφρους κυµατισµούς. Για τέλειο φινίρισµα ψέκασε µε ένα δυνατό σπρέι.

Φαίη Σκορδά
Instagram - @fayskorda

Tip

Με ένα διάφανο τζελ φρυδιών χτένισέ τα προσεκτικά, ακολουθώντας το φυσικό τους σχήµα. Έτσι θα αναδείξεις το µακιγιάζ σου, που θα είναι απόλυτα ισορροπηµένο και αρµονικό.

Τα προϊόντα-κλειδί