H πρώτη capsule συλλογή mascara της Herrera Beauty

Ανάδειξε τις βλεφαρίδες σου με τη νέα συλλογή του Οίκου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
H πρώτη capsule συλλογή mascara της Herrera Beauty

Την πρώτη της capsule συλλογή mascara, Fabulous Eyes, λάνσαρε πρόσφατα η Herrera Beauty δίνοντας έμφαση και ένταση στο βλέμμα. Η συλλογή περιλαμβάνει δύο καινοτόμες φόρμουλες: τη Waterproof Fabulous Eyes mascara και τη Smudgeproof Fabulous Eyes mascara, που θα υπόσχονται να σου χαρίσουν υπέροχες βλεφαρίδες.

Herrera Beauty

Οι νέες συνθέσεις συνδυάζουν τόσο την άνεση όσο και το έντονο αποτέλεσμα, προσφέροντας εξαιρετική ανόρθωση και καμπυλότητα, που διαρκεί έως και 24 ώρες με ένα απλό πέρασμα. Highlight της συλλογής είναι το μοναδικό βουρτσάκι της συσκευασίας, που διευκολύνει την εφαρμογή σε κάθε βλεφαρίδα, από την πιο μικρή έως τη μεγαλύτερη τονίζοντας το βλέμμα.

Συγκεκριμένα, η Waterproof Fabulous Eyes mascara, ανθεκτική στο νερό και χωρίς άνθρακα περιποιείται και ενισχύει τις βλεφαρίδες. Η σύνθεσή της είναι επλουτισμένη με εκχύλισμα μαύρης ορχιδέας για θρέψη και ενδυνάμωση και εμποτισμένη με καστορέλαιο για πιο απαλή αίσθηση. Η αδιάβροχη αυτή φόρμουλα ενισχύεται με κρυστάλλινες σταγόνες για ορατά πιο γεμάτες και μακριές βλεφαρίδες μετά από 28 ημέρες συστηματικής χρήσης.

Herrera Beauty

Η πλήρως vegan Smudgeproof Fabulous Eyes με ελαφριά κρεμώδης υφή διαχωρίζει τις βλεφαρίδες μία προς μία, ανεξάρτητα από την υγρασία που έχει το δέρμα ή το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γιασεμιού για θρέψη και ενδυνάμωση, η σύνθεση Smudgeproof αποτελείται από καστορέλαιο και κρυστάλλινες σταγόνες για πιο απαλές, και ορατά πιο γεμάτες και μακριές βλεφαρίδες μετά από 28 ημέρες συστηματικής χρήσης.

Herrera Beauty

Τι κάνει όμως την Herrera Beauty mascara τόσο ξεχωριστή; Η απάντηση σε αυτό δεν είναι άλλη από το εντυπωσιακό customization. Απλά πέρασε έναν κομψό χρυσό Herrera κρίκο και πρόσθεσε το αλφάβητο Herrera ή το νέο Eye-see-you charm για να αναδείξεις τη μοναδική αίσθηση του στυλ σου. Εάν πάλι αναζητάς κάτι παραπάνω μια κομψή φουντίτσα είναι ιδανική για προσφέρει extra δόση πολυτέλειας.