Η limited edition σειρά μακιγιάζ που σε προτρέπει να είσαι όμορφη, όπως ακριβώς είσαι!

«Beautiful.You.»... Η νέα συλλεκτική συλλογή της Catrice

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η limited edition σειρά μακιγιάζ που σε προτρέπει να είσαι όμορφη, όπως ακριβώς είσαι!

Η νέα συλλεκτική συλλογή της Catrice είναι τα πάντα για την ομορφιά! Δεν αφορά όμως τα ιδανικά, αλλά την έκφραση της ατομικότητάς σου με την ομορφιά, τη χαρά και τη διασκέδαση που την κατακλύζουν μέσα από τα πολυχρηστικά προϊόντα της συλλογής, τα οποία είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Συγκεκριμένα, στη συλλογή θα βρεις: μια παλέτα σκιών για τα μάτια με 12 μοναδικές αποχρώσεις, ένα ρουζ που μετατρέπεται από κρεμώδες σε πουδρένιο σε δυο τόνους, ένα Lip Gloss σε 3 αποχρώσεις για ζουμερά χείλη και ένα χαριτωμένο κλιπ μαλλιών.

Λίγα λόγια για τη limited edition συλλογή

Η limited edition σειρά μακιγιάζ σε προτρέπει να είσαι όμορφη, όπως ακριβώς είσαι!

Στην παλέτα, Eyeshadow Palette, που περιλαμβάνει ένα καθρεφτάκι, θα βρεις ανοιχτές μέχρι σκούρες, χρυσές, ροζ, κόκκινες και καφέ αποχρώσεις για να δημιουργήσεις μια μεγάλη ποικιλία συνδυασμών με διαφορετικά φινιρίσματα, χάρη στα ματ και τα λαμπερά εφέ τους.

Το Cream-To-Powder Blush, που έρχεται σε δυο αποχρώσεις προσφέρει ένα φυσικό, ματ φινίρισμα.

Η ανάλαφρη υφή του Plumping Lip Gloss με τα έντονα χρώματα και το γυαλιστερό φινίρισμα περιέχει ιριδίζοντα σωματίδια, που προσφέρουν στα χείλη ένα εφέ διόγκωσης και τα κάνει να φαίνονται στη στιγμή πιο γεμάτα.

Το clip μαλλιών της σειράς Beautiful.You σίγουρα θα μεταμορφώσει κάθε χτένισμά σου αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα στιλ, είτε έχεις ίσια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά.