Think pink: Πως να κάνεις το ροζ-ροδακινί make up της Κατερίνας Καινούργιου

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Think pink: Πως να κάνεις το ροζ-ροδακινί make up της Κατερίνας Καινούργιου

H εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, πειραματίστηκε με ροζ-ροδακινί αποχρώσεις στα βλέφαρα και στα χείλη δημιουργώντας ένα σούπερ girly beauty look, που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της. Ιδανικός συνδυασμός; Το wavy εφέ στα μαλλιά της που ολοκλήρωσε μοναδικά το look της.

Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

How to:

Σε καλοφροντισμένη επιδερμίδα άπλωσε μια ιδέα από ένα υγρό ματ makeup σε πρόσωπο και λαιμό. Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια απαλή ροζ σκιά και συμπλήρωσε το μακιγιάζ στα μάτια με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Αφού ολοκληρώσεις εφάρμοσε κατά μήκος των ζυγωματικών σου μερικές πινελιές μπρόνζερ, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα λαμπερό κραγιόν σε ροζ-nude τόνο. Σε ό,τι αφορά στο χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με ένα σίδερο για μπούκλες σχημάτισε ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά σου. Για τέλειο φινίρισμα ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών.

Tip:

Επένδυσε σε μια μαλακτική κρέμα μαλλιών για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που θα τα φροντίσει εκ των έσω χαρίζοντας άμεσα αναδόμηση. Έτσι, θα αναδείξεις και το συγκεκριμένο χτένισμα.