To κραγιόν Dior Addict τώρα κυκλοφορεί σε νέες αποχρώσεις!

Στην εμβληματική σειρά του Οίκου προστίθενται 5 νέα χρώματα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
To κραγιόν Dior Addict τώρα κυκλοφορεί σε νέες αποχρώσεις!

Το δημοφιλές κραγιόν του Dior, που σχεδιάστηκε ως αξεσουάρ και πρόσφατα ανανεώθηκε από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ του γαλλικού Οίκου, πλέον συμπληρώνεται με 5 νέες φωτεινές και λαμπερές αποχρώσεις και μια μοναδική σύνθεση από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Η καμπάνια

Η νέα συλλογή, Dior Addict, απεικονίζεται μέσα από μια γραφιστική καμπάνια που συμβολίζει ένα όραμα μιας απελευθερωμένης και ασυμβίβαστης θηλυκότητας με θριαμβευτική λάμψη. Πρωταγωνιστές της είναι η ηθοποιός Anya Taylor-Joy και η πολυτάλαντη τραγουδίστρια της K-Pop Jisoo.

Η ευεργετική σύνθεση

To κραγιόν Dior Addict τώρα κυκλοφορεί σε νέες αποχρώσεις!

Εκτός από την εξαιρετική λάμψη, το ανανεωμένο κραγιόν προσφέρει 6ωρη διάρκεια, ενώ χαρίζει έντονο χρώμα που γίνεται ένα με το δέρμα και εφαρμόζεται με ακρίβεια με λίγες κινήσεις. Σημείωσε ότι η μοναδική του σύνθεση προσφέρει στα χείλη την ιδανική ισορροπία λάμψης και περιποίησης καθώς είναι εμπλουτισμένο με κερί γιασεμιού, το οποίο περιέχει βασικά λιπαρά οξέα, για να συμβάλλει στην άνεση και στην ενυδάτωση των χειλιών καθώς και άλλα πολύτιμα έλαια.