\"Αυτή η μελαγχολία άραγε θα φύγει;\" Η νέα ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια που μας προβλημάτισε! Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

\
Τι συνέβη στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το τέλος των γυρισμάτων "Ρουκ Ζουκ" μάζεψε τα πραγματάκια της και πέρασες μοναδικές στιγμές στην Πάρο με πολύ καλούς φίλους και ενίοτε με τον σύντροφο της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Διαβάστε παρακάτω.

Η ίδια μοιράστηκε μαζί μας μέσω Instagram μια φωτογραφία όπου δεν έκρυψε την μελαγχολία της που φεύγει το καλοκαίρι: "Αυτό.. Αυτό το συναίσθημα που νιώθαμε μικροί όταν τελείωναν οι διακοπές και άρχιζαν τα σχολεία.. Αυτή η μελαγχολία.. Άραγε θα φύγει ποτέ".



Αυτο.. Αυτο το συναισθημα που νιώθαμε μικροί οταν τελείωναν οι διακοπες και άρχιζαν τα σχολεία.. Αυτη η μελαγχολία.. Αραγε θα φυγει ποτε?? #whensummerends #myrock #mysummer #thoughts #myfavoritebeach #backtowork #moodoftheday #summer2017 #myseason #alwaysgrateful


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official στις






Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της Ζωής Λάσκαρη με τις κόρες και την εγγονή της! Όλα όσα αποκάλυψαν για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο… (Video)

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η πιο μαγευτική φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού από τις διακοπές του!

Κολάζει η αδερφή πρώην παίκτη του Survivor με το μπικίνι της! Οι βουτιές της στην υπερπολυτελέστατη πισίνα του ξενοδοχείου!