Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης: Το πιο τρελό βίντεο από τις κοινές τους διακοπές!

Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης: Το πιο τρελό βίντεο από τις κοινές τους διακοπές!
Τα παιχνίδια της γνωστής ηθοποιού με την κάμερα.

Η Δήμητρα Ματσούκα αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από τα φώτα της θεατρικής σκηνής και απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού παρέα με τον αγαπημένο της Πέτρο Κόκκαλη. Διαβάστε παρακάτω.

Η ίδια στο προσωπικό της Instagram ανέβασε βίντεο της από την παραλία με μάσκα και έγραψε χιουμοριστικά: "Και ιδού η απόδειξη ότι θα μπορούσα κάλλιστα να παίξω σε ταινια επιστημονικής φαντασίας. Σαν αυτές τις αμερικανικές,όπου συνήθως οι εξωγήινοι,για κάποιον ανεξήγητο λόγο,μοιάζουν με τσιπουρομεζέ(#arrival)... -´Οποιος σκηνοθέτης ενδιαφέρεται για το είδος, ας επικοινωνήσει μαζί μου".



Και ιδού η απόδειξη ότι θα μπορούσα κάλλιστα να παίξω σε ταινια επιστημονικής φαντασίας. Σαν αυτές τις αμερικανικές,όπου συνήθως οι εξωγήινοι,για κάποιον ανεξήγητο λόγο,μοιάζουν με τσιπουρομεζέ(#arrival)... -´Οποιος σκηνοθέτης ενδιαφέρεται για το είδος, ας επικοινωνήσει μαζί μου. #happynewweek


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις






Διαβάστε επίσης στο YouWeely.gr:

«Θεά» της πασαρέλας βουτηγμένη σε κοκαΐνη! Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο σπίτι της στα νότια προάστια

Δεν φαντάζεστε τι έκανε εχθές το μεσημέρι η Τζένη Μπαλατσινού με την κόρη της στην Αμερική! Δείτε το στιγμιότυπο που ανέβασε στο instagram (Photo)

Τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη για πρωταγωνίστρια του «Ταμάμ»! Ποια η κατάσταση της υγείας της;