Χρήστο Δάντη, αυτή ήταν στυλιστικά η χειρότερη στιγμή σου

Χρήστο Δάντη, αυτή ήταν στυλιστικά η χειρότερη στιγμή σου
Mερικές φορές στην προσπάθειά του κάποιος να αποκτήσει ένα ιδιαίτερο στυλ, επιλέγει κάποια αξεσουάρ ή ρούχα τα οποία αγγίζουν την κακή υπερβολή.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με την περίπτωση του Χρήστου Δάντη ο οποίος έχει ούτως ή άλλως ένα ροκ και αρκετά εκκεντρικό στυλ, το οποίο όμως σε αυτή την περίπτωση ξεπέρασε τον εαυτό του και πέρασε σε λάθος χωράφια.


Σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να αντιληφθώ το λόγο ύπαρξης στο αυτί του, ενός κατεξοχήν boho γυναικείου σκουλαρικιού το οποίο δε με ενοχλεί ότι είναι boho και γυναικείο, αφού τα σκουλαρίκια αυτό είναι, με ενοχλεί ότι δεν ταιριάζει σε καμμία περίπτωση με αυτό που φοράει.

Μπορώ να δεχτώ πολλά εκκεντρικά στοιχεία σε μια εμφάνιση αρκεί να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο. Το συγκεκριμένο σκουλαρίκι είναι σα συναγερμός κακαισθησίας. Ελπίζω να μην υπάρχει δεύτερη τόσο κακή επιλογή αξεσουάρ.

Eπίσης το πόσο ροκ είναι ένας άνθρωπος πηγάζει από μέσα του, δε θα φανεί ούτε από την αγκράφα στη ζώνη του, ούτε από τα σπιτούνια στις μπότες του. Αυτό το αναφέρουμε απλά και μόνο για να δείξουμε ότι το γρέζι της φωνής αρκεί Χρήστο για να καταλάβουμε τη διάθεσή σου απέναντι στη μουσική και τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

To Upper Class τζιν φόρεμα για να ντυθείτε σα Fashion Icon

Η γούνινη ζακέτα των ZARA που θα ντύνει τις βραδινές σας εξόδους

Μας ρωτήσατε που θα βρείτε τη φούστα hero-item του χειμώνα και σας απαντάμε