\"Έχει κάνει πλαστική στο πρόσωπο ή... !\" Αγνώριστη παρουσιάστρια του Ant1! Οι σπόντες της Τζωρτζέλας Κόσιαβα on air! (βίντεο)

\

Στο "Μάτσες Μούτσες" σχολίαζαν τα χτενίσματα δημοφιλών παρουσιαστριών.


Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στην εμφάνιση πασίγνωστης παρουσιάστριας του Ant1, την οποία είδε και δεν αναγνώρισε, διευκρινίζοντας ότι δεν εννοεί τη Φαίη ΣΚορδά:

"Είδα μια άλλη παρουσιάστρια του Ant1 και έπαθα σοκ! Δεν τη γνώρισα! Τι ήταν αυτό; Δεν μπορώ να πω το όνομα, δεν εννοώ τη Φαίη Σκορδά, λέω αποκλείεται! Ή έχει κάνει κάποια πλαστική στο πρόσωπο, ή της έκαναν τόσο photoshop, είναι μια άλλη! Κρίμα, γιατί έχει και ωραίο πρόσωπο! Λάθος!" είπε χαρακτηριστικά. Διαβάστε παρακάτω...

Για ποια χτυπάει η καμπάνα, άραγε; Δεν είναι και πολλές οι υποψήφιες, οπότε μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας... Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε! Η επίσκεψη του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στον μικρό Λάμπρο! Η μάχη που δίνει και η στήριξη του παίκτη του Survivor! (βίντεο)

Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτηση κόλαφος που κράζει τις Ελληνίδες σε σχέση με την Μπριζίτ Μακρόν! Θίγει το σεβασμό την ώρα που…

«Κλείνει με εφιάλτη το καλοκαίρι!»: Στεναχωρημένος ο Σφακιανάκης για την απομάκρυνσή του από το Έψιλον και η πρόταση του on air στην Ελένη Μενεγάκη! (βίντεο)