Αυτά τα ζευγάρια παπούτσια πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

Αυτά τα ζευγάρια παπούτσια πρέπει να έχει κάθε γυναίκα
Μπορεί να έχουμε όλες πολλά και διάφορα παπούτσια και αρκετά από αυτά να βρίσκονται αφόρετα στο κουτί τους, όμως η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσουμε το πάθος μας γι αυτά που μας κάνει να τα ψωνίζουμε με μανία, η αλήθεια είναι ότι αυτά που χρειαζόμαστε είναι συγκεκριμένα.

Τα συγκεντρώσαμε και σας εξηγούμε το γιατί:

Γαλότσες

Γιατί πολύ απλά είναι η μόνη μας επιλογή τις βροχερές ημέρες.

Αθλητικά

Περπατάς , πετάς και σαφέστατα πας και στο γυμναστήριο.

Μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες είναι το ιδανικό παπούτσι για μια μέρα με φορτωμένο πρόγραμμα, ειδικά αν έχετε πολλές μετακινήσεις. Είναι κομψές και casual μαζί, που σημαίνει ότι μπορείτε να τις συνδυάσετε με φούστες και φορέματα μέχρι τζιν παντελόνια.

Πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες είναι άνετες στο περπάτημα και ταιριάζουν απίστευτα καλά με όλα – από φορέματα και φούστες, μέχρι τζιν και σορτσάκια.

Η κλασσική γόβα

Κάνει κομψές τις εμφανίσεις σας στο γραφείο αλλά και τις βραδινές εξόδους. Είναι παπούτσι must για όλες τις κομψές κυρίες και δεσποινίδες.

Σανδάλια

Είναι το flat παπούτσι του καλοκαιριού. Μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας και να δημιουργήσετε τα πιο stylish looks. Και είναι και πάρα πολύ άνετα. Ακόμη και καλεσμένη σε γάμο, μπορείτε να τα φορέσετε.

Nude Γόβες

Οι nude γόβες φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ. Πάνε με όλα, τραβάνε τα βλέμματα όλων και επιπλέον κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Γίνε υπέρκομψη! Ακολούθησε τους κανόνες του στυλ που έχουν οι Γαλλίδες

Το Πρωινό: Kάθε μέρα και καλύτερη η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Kάντο όπως η Hailey Baldwin: Για άψογο street style look