Σταματίνα Τσιμτσιλή: Περιμένει ανυπόμονα τον πελαργό!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Περιμένει ανυπόμονα τον πελαργό!

Μπορεί να είναι full time εργασιομανής, αλλά είναι και full time μαμά...


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το που τελειώσει από το κανάλι αμέσως μετά τον προγραμματισμό της εκπομπής για την επόμενη μέρα τρέχει κατευθείαν στο σπίτι της για να αγκαλιάσει τις κόρες της και να μείνει μαζί τους μέχρι το βράδυ, προτού κοιμηθούν.

Στο μεσοδιάστημα μπορεί να τις πηγαίνει βόλτες στο πάρκο αλλά και στην παιδική χαρά προκειμένου να χαρούν και να γυρίσουν κατάκοπες για ύπνο... Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια, μιλώντας για τον χαρακτήρα των παιδιών της, έχει πει στο παρελθόν: «Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι το πώς παίζουν οι δύο κόρες μου όταν πηγαίνουμε στην παιδική χαρά. Η Νάγια κάποιες φορές πιάνει την αδερφή της λίγο άγαρμπα ή της δίνει ένα φιλάκι πιο επιθετικό απ’ όσο θα έπρεπε». Ποια από τις κόρες της, της μοιάζει περισσότερο; «Πολλές φορές βλέπει ο Θέμης τις κινήσεις, το χαμόγελο και το πείσμα της Νάγιας και μου λέει πως είναι ίδια εγώ. Πεισματάρα!», λέει γελώντας.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε στο Youweekly.gr, μετά τις κορούλες της προσπαθούν με τον Θέμη Σοφό να κάνουν ένα τρίτο παιδάκι και να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους!