«Πωπω τον φουκαρά!» - Διάλογοι \"φωτιά\" του εγκέφαλου της δολοφονίας και των εκτελεστών του Ζαφειρόπουλου!

«Πωπω τον φουκαρά!» - Διάλογοι \
Ποιοι οι διάλογοι μεταξύ ηθικών και φυσικών αυτουργών της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου; Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Μ’ αυτό το όπλο δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο! (photos)

Ο «Άρχοντας των φυλακών», ο επονομαζόμενος «Κλόντι», ένας από τους «ιδιοκτήτες» γραφείου ενοικιαζόμενων εκτελεστών και… επιχείρησης εκβιασμών, ακούγεται στο… βάθος μιας τηλεφωνικής συνομιλίας ενός έγκλειστου συνεργού του με τους δολοφόνους του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, να λέει: «Πω πω τον φουκαρά (Μιχάλη Ζαφειρόπουλο). Δεν έπρεπε να σκοτώσουν τον φουκαρά. Ρε τους βλάκες τους είπαμε να τον πυροβολήσουν στα πόδια και αυτοί τον σκότωσαν». Διάβασε παρακάτω...

Αυτοκτονία – σοκ: Κρεμάστηκε Έλληνας επιχειρηματίας και πατέρας 2 παιδιών!

Ο 32χρονος «ψηλός», ο δολοφόνος του ποινικολόγου και ο 30χρονος άφαντος «κοντός» συνεργός του, είχαν από την αρχή προσχεδιάσει να τον πυροβολήσουν στα πόδια, όπως επίτασσε το «συμβόλαιο». Είναι χαρακτηριστική η συνομιλία τους, όπως περιγράφεται από τον 32χρονο συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος άκουσε τον «κοντό» να λέει στον δολοφόνο:



«Ρίχτου μία στα πόδια για να πάει το μήνυμα». Το μήνυμα είχε δύο αποδέκτες. Τους έγκλειστους ηθικούς αυτουργούς του εκφοβισμού προκειμένου να πειστούν ότι υλοποιήθηκε το «συμβόλαιο», και τον βασικό στόχο, τον έγκλειστο για το σκάνδαλο της εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να υποκύψει στις εκβιαστικές τους απαιτήσεις, καθώς δεν αστειεύονταν…

Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου μιλά πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή! Τι απαντά στις κατηγορίες; (βίντεο)

Ο αρχηγός «Κλόντι», είχε βάλει τον Αρμπέρ Μπάκο και τον Shushari Glajdol ή Olti Dulce, οι οποίοι είχαν πυροβολήσει τον 65χρονο δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο στις 3 Νοεμβρίου 2014, έξω από το σπίτι του την Πεντέλη, στο πλαίσιο άλλου «συμβολαίου θανάτου» για λογαριασμό του έγκλειστου για το σκάνδαλο της εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αυτοί ισχυρίστηκαν ετεροχρονισμένα, να βρουν «εκτελεστές» συμβολαίου εκφοβισμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Μέσω μιας άγνωστης γυναίκας έδωσαν προκαταβολή 3.000 ευρώ στους δύο «πρόθυμους» και όταν προχωρούσαν τον εκφοβισμό θα λάμβαναν τα συνολικά 20.000 ευρώ της συμφωνίας.

Ο «Κλόντι», με επίφαση το ποσό των 100.000 ευρώ, που δεν δόθηκε για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, νομικού εκπροσώπου του ΛΑΓΗΕ (Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και βασικού κατηγόρου των εκπροσώπων των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, έβαλε… τόκους που ανέβασαν το ποσό στα 5.000.000 ευρώ, τα οποία ζητούσε από τον έγκλειστο για την υπόθεση του σκανδάλου, προκειμένου να ανακαλέσουν τις καταθέσεις του που τον κατονόμαζαν ως ηθικό αυτουργό του συμβολαίου θανάτου του δικηγόρου. Επειδή δεν είχαν πρόσβαση στην πτέρυγα που ήταν έγκλειστος ο «στόχος» προκειμένου να τον εκβιάσουν απευθείας, βρήκαν τον «αδύναμο κρίκο» που ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, συνήγορος του έγκλειστου για το σκάνδαλο, ο οποίος μάλιστα μια μέρα πριν τη δολοφονία του είχε δει τον πελάτη του στις φυλακές.

Συγκινητικό! Η Εθνική Ομάδα Ακρωτηριασμένων είναι ότι πιο αισιόδοξο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σημειώνεται ότι ο έγκλειστος για το σκάνδαλο επιβεβαίωσε σε κατάθεσή του στους αστυνομικούς τον εκβιασμό του και τις απειλές σε βάρος της ζωής του ίδιου και μελών της οικογένειάς του. Το δικαστήριο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα, και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο «Κλόντι» να θέλησε να εκμεταλλευτεί την χρονική συγκυρία για την άσκηση επιπλέον πίεσης.



Ο 32χρονος δολοφόνος ήταν αυτός που έκλεισε το ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για το μοιραίο απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου, με τα στοιχεία «Μιχάλης Λαζαρίδης». Αυτός και ο συνεργός του ήθελαν να αναλάβει την υπεράσπιση συγγενούς τους που είχε συλληφθεί για ληστεία, ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν έδιναν περισσότερα στοιχεία. Ο 30χρονος πήγε δύο φορές στην… τουαλέτα, μία ακόμη βγήκε από το κτίριο δήθεν για να φέρει προκαταβολή με στόχο την κατόπτευση του χώρου. Όταν έβγαλαν τα πιστόλια, χώρισαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο από τον συνεργάτη του και πέρασαν στο «ζουμί» της επίσκεψής τους.

Κέρκυρα: Αυτός είναι ο 19χρονος που χάρισε ζωή με τον θάνατό του! Σε τρεις χώρες τα όργανά του

Για επιπλέον άσκηση πίεσης στον βασικό στόχο του εκβιασμού, με την απειλή των όπλων ζήτησαν από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο το κλητήριο θέσπισμα που αφορούσε τον πελάτη του, προκειμένου να πάρουν από εκεί τις διευθύνσεις κατοικίας του ίδιου και συγγενών του, ως ένα ακόμη μήνυμα εκφοβισμού για να υποκύψει στον εκβιασμό. Αυτό το κλητήριο θέσπισμα, όπως και το όπλο του εγκλήματος, βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο, στο διαμέρισμα της Καλλιθέας, όπου διέμεναν ο δολοφόνος και ο συνεργός του, μέχρι την ημέρα του εγκλήματος. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν επίσης, πολεμικό καλάσνικοφ , φυσίγγια, χειροβομβίδα, εκρηκτική ύλη, πυροκροτητής και δύο πλήρεις αστυνομικές στολές που οδηγούν τις έρευνες και σε άλλα «μονοπάτια».

Ο 32χρονος δολοφόνος που ομολόγησε την πράξη του αλλά επιφυλάχθηκε να μιλήσει για τους ηθικούς αυτουργούς, ήταν δραπέτης φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν δεν επέστρεψε από τακτική άδεια. Έχει κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και παράβαση των νόμων για τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Για σωρεία ληστειών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων έχει κατηγορηθεί ο 30χρονος «κοντός» συνεργός του, ο οποίος αμέσως μετά τη δολοφονία διέφυγε στην Αλβανία. Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί είχαν μεταφερθεί την περασμένη Κυριακή στην Ασφάλεια Αττικής, αρνούμενοι φυσικά την συμμετοχή τους. Όπως διαπιστώνεται είχαν συχνές επικοινωνίες με τους δράστες, ωστόσο δεν έγινε έρευνα στα κελιά τους καθώς οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι λίγα 24ωρα πριν είχαν ξεφορτωθεί τα κινητά τους!

Στον εισαγγελέα ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου! Οι πρώτες φωτογραφίες

Οι «εκβιαστές-εκτελεστές» του Κορυδαλλού

Ο «Όλντι», ο συνεργός του μακελάρη του Μικρολίμανου, Αρμπέρ Μπάκο, είχε αποδεχθεί στον Ανακριτή, τη συμμετοχή του στη ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας του 62χρονου δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, το πρωί της 3ης Νοεμβρίου 2014 στην Πεντέλη. Ο Shushari Glajdol 34 χρόνων από την Αλβανία, ή Olti Dulce όπως φαίνεται να ήταν ένα από τα πολλά ψευδώνυμα του, είχε επιφυλαχθεί να αποκαλύψει και τον άνθρωπο που του ανέθεσε την εκτέλεση του «συμβολαίου» σε βάρος του δικηγόρου, διαπραγματευόμενος ίσως την ευνοϊκότερη ποινική του μεταχείριση.

«Εγώ ήμουν αυτός που κρατούσα το πιστόλι και τον πυροβόλησα. Ο δεύτερος δράστης ήταν ο Αρμπέρ Μπάκο, που τον είχαν συλλάβει για πυροβολισμούς σε μπαρ στο Μικρολίμανο» είχε πει στον 27ο Τακτικό Ανακριτή ενώ αναφορικά με τον «εντολέα», προσέθεσε: «Δεν επιθυμώ αυτή τη στιγμή να σας πω τίποτα περισσότερο σχετικά με τον άνθρωπο που μας έβαλε να κάνουμε αυτή την ενέργεια. Θα το σκεφτώ όμως και, όταν είμαι έτοιμος να μιλήσω, αν θελήσω να το κάνω, θα σας ενημερώσω και θα έρθω ξανά να καταθέσω».

Γενετικό αποτύπωμα του 34χρονου εξάλλου είχε ανιχνευθεί σε αποτσίγαρο που περισυνελέγη από το σημείο της αιματηρής ενέδρας, το οποίο ταυτοποιήθηκε με αντίστοιχο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μικρολίμανο. Είχε προηγηθεί και ακολουθήσει αυτής της ενέργειας η συμμετοχή του στην δολοφονική επίθεση σε μπαρ του Μεταξουργείου, στις 31 Οκτωβρίου 2014, η οποία εκδηλώθηκε επειδή ο ίδιος είχε… φάει ξύλο στο συγκεκριμένο κατάστημα κατά τη διάρκεια καυγά. Είχε πυροβολήσει με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 43χρονου θαμώνα, πατέρα δύο παιδιών και τον τραυματισμό μιας σερβιτόρας, ενώ είχε κάνει το ίδιο και στις 6 Νοεμβρίου σε καφενείο στον Αγ. Παντελεήμονα χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Αποκλειστικό: Καταγγελία – σοκ για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Προσπάθησε να «ξαναχτυπήσει» ο δράστης;

Μετά το αιματοκύλισμα στο Μικρολίμανο, ο «Όλντι» είχε διαφύγει στην Αλβανία και περίπου ενάμιση χρόνο μετά, την 31η Αυγούστου, συνελήφθη στα σύνορα Σκοπίων-Βουλγαρίας στον συνοριακό σταθμό του παραθεριστικού κέντρου Gueshevo της Βουλγαρίας. Το διάστημα που ακολούθησε, εκδόθηκε στην Ελλάδα δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης και στις 29 Σεπτεμβρίου απολογήθηκε στον 27ο τακτικό ανακριτή που είχε αναλάβει την έρευνα για το περιστατικό της επίθεσης στον δικηγόρο.

Ο 62χρονος νομικός είχε από την πρώτη στιγμή απορρίψει το ενδεχόμενο κίνητρο των δραστών να ήταν η ληστεία. Αντίθετα, υποστήριζε ότι εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου εναντίον του και υποδείκνυε ως ηθικό αυτουργό τον εκπρόσωπο εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, ο οποίος αντιμετώπιζε κακουργηματική δίωξη για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου και του ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), που εκπροσωπείται στο δικαστήριο από τον κ. Αντωνόπουλο.

Οι αστυνομικοί που είχαν αρχικά χειριστεί την υπόθεση, είχαν αποδώσει το συμβάν σε ληστεία, επισημαίνοντας ότι οι δράστες, προτού ανοίξουν πυρ εναντίον του δικηγόρου τραυματίζοντάς τον στο σαγόνι, είχαν αρπάξει απ’ αυτόν ένα τσαντάκι με 30.000 ευρώ. Αυτό όμως που δεν «κόλλαγε» ήταν ο διάλογος ενός λεπτού του δράστη με τον δικηγόρο, πριν τον πυροβολήσει αφού είχε ήδη αρπάξει τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα. Αρχικά είχαν συλληφθεί ως δράστες δύο ομογενείς από το Καζαχστάν, που στην πορεία της ανάκρισης είχε προκύψει ότι δεν είχαν καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Εξέλιξη – βόμβα στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Στα χέρια της Αστυνομίας το όνομα του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού



Την εκδοχή του συμβολαίου θανάτου φέρεται να έχει ατύπως επιβεβαιώσει ο «αρχηγός» με το προσωνύμιο «Κλόντι», που συμμετείχε στις επιθέσεις με τον Αρμπέρ Μπάκο. Ο κακοποιός διατηρούσε επαφές με τον 34χρονο «Όλντι» και είχε συσχετιστεί με εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου κατά μελών αντίπαλων «φατριών» του εγκλήματος για λογαριασμό της Greek Mafia. Ο «Κλόντι» είχε συλληφθεί στα Σεπόλια, στο διαμέρισμα αναζητούμενου εκτελεστή συμβολαίων θανάτου για λογαριασμό της ελληνικής μαφίας. Ανάμεσα στα προς εκτέλεση «συμβόλαια» ήταν πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., για 250.000 ευρώ, και πρωτοκλασάτων μελών αντίπαλων συμμοριών.

Ο «Όλντι» είχε απασχολήσει τις Αρχές από το 1995 για παράβαση του νόμου περί Αλλοδαπών, το 1998 για κλοπές. Το 2005 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για κλοπές και για το νόμο Περί Αλλοδαπών. Το 2012 στην περιοχή της Ομονοίας, για αδικήματα κλοπών. Υπήρξε παραγγελία φυλάκισης για το Κατάστημα Κράτησης Χανίων, από όπου και αποφυλακίστηκε στις 29-03-2012 για να περάσει σε αιματηρή δράση.

πηγή: www.athensmagazine.gr

Οι κάμερες θα δείξουν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη! Το παζλ για την εξιχνίαση του εγκλήματος ολοκληρώνεται;