Είναι κυρία και το απέδειξε! Η απάντηση της Χατζηβασιλείου στα αιχμηρά σχόλια του Πρωινού και την Φαίη Σκορδά! Τους έσκισε με το γάντι... (Βίντεο)

Είναι κυρία και το απέδειξε! Η απάντηση της Χατζηβασιλείου στα αιχμηρά σχόλια του Πρωινού και την Φαίη Σκορδά! Τους έσκισε με το γάντι... (Βίντεο)
Την Βίκυ Χατζηβασιλείου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" η οποία μίλησε για όλους και για όλα...

Δεν μπορούσε να μην σχολιάσει όσα είπαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά και τον Δήμο Βερύκιο ο οποίος της πέρασε από 40 κύματα! ΜΕταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το "Πάμε Πακέτο" και την αιφνίδια αλλαγή που της έκανε ο Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε πριν από λίγες εβδομάδες και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Ο λόγος για τον…

"Μεγάλη ικανοποίηση για τα νούμερα! Ευχαριστώ τον κόσμο! Δεν μιλάω ποτέ για τα νούμερα, μιλάει η δουλειά μας από μόνη της! Δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα!" και συνεχίζει σχολιάζοντας αυτούς που την κατακρίνουν... "Ο καθένας έχει την γνώμη του και μπορεί να λέει ότι θέλει! Δεν θα σχολιάσω ούτε αυτό που είπαν στην εκπομπή της Φαίης για εμένα, όσον αφορά μία ανάρτηση μου! Δεν έχω πρόθεση να δίνει σημασία για ότι λένε...Δεν θα πω τίποτα άλλο γι'αυτό το θέμα!"

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τον Δήμο Βερύκιο και όσα είπα για εκείνη στο Happy Day... "Άκου να δει, ο Δήμος μου είναι πολύ συμπαθής, είναι παρορμητικός και τον αγαπώ πολύ! Δεν έχει κάτι μαζί μου... έτσι είναι σαν άνθρωπος και τον αγαπώ όπως είναι ακριβώς!" - Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

Απόπειρα δολοφονίας για πασίγνωστο Έλληνα! Το θέμα του Φουρθιώτη και η παρέμβαση εισαγγελέα!



Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κάρμεν Ρουγγέρη για την Ναταλία Λιονάκη: «Την είδα πριν μπει στο μοναστήρι και…»