Το δημόσιο άδειασμα στο MasterChef: «Το έχουν παραξηλώσει! Με έχει νευριάσει αυτό…»!

Του τα έχωσε ο...

Το δημόσιο άδειασμα στο MasterChef: «Το έχουν παραξηλώσει! Με έχει νευριάσει αυτό…»!

Ένα απίστευτο δημόσιο άδειασμα έγινε για το MasterChef! «Το έχουν παραξηλώσει! Με έχει νευριάσει αυτό…», είπε ο....

Βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και τους τα έχωσε. Διαβάστε παρακάτω...

Από τη γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο MasterChef.

«Μαγειρεύω πολύ καλά, καλύτερα απ’ όλους αυτούς στο MasterChef. Με έχει νευριάσει αυτό, πολύ ριάλιτι, δηλαδή το μαγειρικό κομμάτι είναι πια 5-10%. Το παραξήλωσαν, θα έλεγα εγώ», είπε ο παρουσιαστής.

Πρωινό: Χαμός με το «κλεμμένο» γλυκό στο Master Chef! Η επίσημη απάντηση του Παπασπύρου!

Χαμός έγινε στο Πρωινό, με το «κλεμμένο» γλυκό στο Master Chef! Ο Φίλιππος Παπασπύρου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και έδωσε την απάντησή του!

Υπενθυμίζουμε ότι, το όλο περιστατικό ξεκίνησε όταν πολλοί υποστήριξαν πως το γλυκό ήταν κλεμμένο από τον Γάλλο, Adrien Bozzolo ο οποίος έμαθε τι συνέβη στο ριάλιτι μαγειρικής και με την σειρά του έγινε έξαλλος!

«Το γλυκό δεν θύμιζε το γλυκό του Adrien Bozzolo, ίδιο ήταν. Η ζαχαροπλαστική είναι μια τέχνη με απώτερο σκοπό τη γεύση. Η εμφάνιση είναι ένα δεύτερο κομμάτι. Ποιοτικό γλυκό σε μια ώρα δεν γίνεται. Οπότε επέλεξα να κάνω ένα γλυκό που να μην είναι τόσο τεχνικά δύσκολο, απλά να έχει τεχνική στο στήσιμο του πιάτου. Δεν πήγα να διαγωνιστώ με ένα γλυκό δικό μου. Γέλασα στην αρχή με όσα ειπώθηκαν. Η ζαχαροπλαστική δεν αντιγράφεται. Μίλησα με τον Bozzolo μια φορά. Εγώ που του μίλησα όλα καλά. Του έγραψα στο Instagram, συζητήσαμε και όλα καλά. Κατάλαβε, δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Δεν είναι ένα γλυκό που το πουλάω εγώ. Δεν είχα κάποιο όφελος. Δεν έκανα δικό μου γλυκό γιατί έχει μίνιμουμ προετοιμασία μια ημέρα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Φίλιππος Παπασπύρου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef - spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού!

Προσοχή, προσοχή! Το Youweekly.gr έχει αποκλειστικό spoiler για το Master Chef και το όνομα του παίκτη που βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού!

Αν δεν θέλετε να μάθετε μην προχωρήσετε παρακάτω!!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, εκτός του ριάλιτι μαγειρικής του STAR βρίσκεται από το Μεγάλο Σάββατο παίκτης - φαβορί!

Ο λόγος για τον... Χρήστο Μπάρκα!

Master Chef - spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού!