ΣΚΑΙ: Έκοψαν απροειδοποίητα το live streaming του Big Brother - Αυτός είναι ο λόγος

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Έκοψαν απροειδοποίητα το live streaming του Big Brother - Αυτός είναι ο λόγος

Απροειδοποίητα έκοψαν από τον ΣΚΑΙ το live streaming του Big Brother και σήμερα 20/10 βγήκε στη δημοσιότητα ο λόγος που πάρθηκε η απόφαση αυτή.

Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 17/10 η ζωντανή μετάδοση του παιχνιδιού από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού έχει σταματήσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο λόγος που συνέβη αυτό είναι γιατί κατά τη διάρκεια του live streaming, ιστοσελίδες έπαιρναν υλικό από το παιχνίδι και γίνονταν διαρροές. Το ίδιο συνέβαινε και από χρήστες του διαδικτύου και ειδικά του Twitter. Η Αφροδίτη αποκαλύπτει. Αυτά συζήτησαν οι παίκτες για το ροζ βίντεο της Χριστίνας.

Big Brother - Highlights 19/10: Οι 2 ξαφνικοί χωρισμοί μέσα στο σπίτι και οι άγριοι τσακωμοί

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, σίγουρα ήταν από αυτά που δεν μας άφησε λεπτό χωρίς αγωνία για το τι θα γίνει. Καθώς, είχαμε 2 χωρισμούς μέσα στο σπίτι, αλλά και άγριους τσακωμούς.

Αναλυτικά όλα τα Highlights 19/10 για το Big Brother

«Ρε καραγιοζάκο...» - Η επίθεση του Δημήτρη Κεχαγιά στον Χρήστο Βαρουξή

Η εβδομάδα άρχισε πολύ δυνατά στο Big Brother, με το νέο επεισόδιο να μας παρουσιάζει μια απίστευτη επίθεση στον Χρήστο Βαρουξή, με πολλούς παίκτες να χρησιμοποιούν «βαριές» εκφράσεις για όσα είπε στο τελευταίο live, ενώ δε δίστασε να τον αποκαλέσει και «καραγιοζάκο».

Ο νεαρός παίκτης του σπιτιού φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις με τα λόγια του, τονίζοντας ότι υπάρχει μια παρέα που τον «πολεμά», ενώ εν μέρει χαιρόταν, που βρέθηκε υπό την κρίση του κοινού, επιθυμώντας να δει πόσοι πραγματικά τον στηρίζουν.

Ο πρώτος, που τον καθύβρισε, ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς. «Λες μ@λ@κίες ρε καραγκιοζάκο, δεν είσαι ούτε για φτύσιμο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Η Σοφία Δανέζη και ο Θέμης Κανέλλος, με τη σειρά τους, τόνισαν πως τα λόγια του ήταν… στημένα με τη βοήθεια της Άννας Μαρίας και της Ραμόνα.

Δείτε εδώ και την ατάκα που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Σοφία και το ξέσπασμά της.

Νέο μέτωπο στο σπίτι - Στα άκρα οι σχέσεις Άννας Μαρίας - Μακρίδη

Στο επεισόδιο του Big Brother, είδαμε να δημιουργείται ένα νέο μέτωπο μέσα στο σπίτι, αυτή τη φορά σε δύο πρόσωπα σκέτη "φωτιά". Ο λόγος για την Άννα Μαρία και τον Χρήστο Μακρίδη, των οποίων οι σχέσεις βρίσκονται ξανά στα άκρα.

Οι διαμάχες στο Big Brother συνεχίζονται, με τον Αντιδήμαρχο και την Άννα Μαρία να βρίσκονται στα «μαχαίρια» και να «πλακώνονται» λίγο πριν από το live επεισόδιο της Παρασκευής (16/10).

Οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση πριν από τη ζωντανή μετάδοση, καθώς η δικηγόρος επιτέθηκε φραστικά στο συγκάτοικοί της. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο «Μεγάλο Αδελφό» πως είχε φτιάξει τα πουφ σε όμορφη διάταξη και, όταν πήγε, ο Χρήστος Μακρίδης να καθίσει, εκείνη του ζήτησε να τα γυρίσει πίσω.

Ο Αντιδήμαρχος δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθεί αυτά, που του είπε η Άννα Μαρία, αντιδρώντας έντονα. «Δεν είμαι εγώ παιδάκι να μου πει τι θα κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά στους φίλους του στο σπίτι.

Ξαφνικός χωρισμός στο σπίτι - Τα «έσπασαν» μετά το live

Ο ξαφνικός χωρισμός ήρθε σχετικά γρήγορα για ένα από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του Big Brother, καθώς όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο, δύο άτομα αποφάσισαν να τα «σπάσουν» μετά από όλα όσα ειπώθηκαν στο live.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βαρουξή ο οποίος ζήτησε από την Χριστίνα Ορφανίδου, μάλλον, να τα φτιάξουν κανονικά, κι εκείνη… τον "σούταρε", αφού φαίνεται πως προτιμούσε κάτι εφήμερο.

Οι δυο τους είχαν ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, ως ζευγάρι στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», μιλώντας μάλιστα μέχρι και στο live για τη σχέση τους. Η κατάσταση, όμως, μόνο ρόδινη δεν είναι τελικά, με αμφότερους να μοιάζουν αποστασιοποιημένοι.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι η Χριστίνα τόνιζε πως δε θα αλλάξει απόψεις στα 35 χρόνια, ενώ ο Παναγιώτης μίλησε στην Άννα Μαρία για τα αρνητικά του χαρακτήρα της. Στη συνέχεια, παραδέχθηκε στο «Μεγάλο Αδελφό» πως επιθυμούσε κάτι ανώτερο από το εφήμερο, αλλά τελικά δε βρήκε ανταπόκριση.

Ο Χρήστος πήδηξε πάνω στο κρεβάτι της Ραμόνα - Νέα πλάνα στη δημοσιότητα

Στο επεισόδιο του Big Brother, είδαμε μερικά νέα τολμηρά πλάνα να βγαίνουν στην δημοσιότητα, καθώς ο Χρήστος Βαρουξής δε δίστασε να πηδήξει πάνω στο κρεβάτι της Ραμόνα, προκειμένου να την ζεστάνει το βράδυ.

Φαίνεται πως… και ο Χρήστος Βαρουξής ξεθάρρεψε στο νέο επεισόδιο του Big Brother, με τον αδελφό του Παναγιώτη, που βιώνει στιγμές… χωρισμού με την Χριστίνα, να κάνει «άγριο» πέσιμο στη Ραμόνα.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για τη συγκάτοικό του, η οποία όμως δεν είναι και πολύ… θερμή μαζί του. Για την ακρίβεια, ορισμένες πράξεις της προσφέρουν υποσχέσεις στον Χρήστο, αλλά όταν εκείνος θέλει να της δείξει κάτι πιο άμεσο, τότε του ρίχνει… την χυλόπιτα.

Κάτι τέτοιο, ακριβώς, συνέβη και στο δωμάτιο. Ο Χρήστος της έδωσε ένα φούτερ, αλλά είχε… ορέξεις, με αποτέλεσμα να τρέξει στο κρεβάτι της. Τελικά, όμως, η Ραμόνα τον έδιωξε, αφήνοντάς τον μόνο του.

«Τον χώρισα...» - Στα μαχαίρια Άννα Μαρία και Πυργίδης

Μιλώντας στην κάμερα του Big Brother, η Άννα Μαρία θέλησε να αποκαλύψει πως αποφάσισε να "χωρίσει" τον Δημήτρη Πυργίδη. Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους ήταν πολύ κοντά ωστόσο πλέον είναι στα μαχαίρια!

Πραγματικό… χάος υπάρχει στο σπίτι του Big Brother, με έναν νέο χωρισμό κάνει την εμφάνισή του και την κατάσταση να μοιάζει έκρυθμη τη δεδομένη στιγμή.

Μετά τον πρώτο χωρισμό της Χριστίνας και του Παναγιώτη, όπου η πρώτη έψαχνε κάτι πιο εφήμερο και ο δεύτερος νοιαζόταν για μια πιο ποιοτική σχέση, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Δημήτρη Πυργίδη φαίνεται πως τα «έσπασαν», με τους δύο να τσακώνονται έντονα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Άννα Μαρία μίλησε για τον καβγά της με τη Σοφία, με τον Πυργίδη να απαντά πως… τσακώνεται με όλο τον κόσμο και όχι για χάρη του. Κάπου εκεί, άρχισε ένας τσακωμός δίχως τέλος, που σηματοδότησε το μεταξύ τους φινάλε.

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σοφία - Ραμόνα

Στο επεισόδιο του Big Brother, η Σοφία και η Ραμόνα αναμετρήθηκαν για την αρχηγεία στο σπίτι. Πριν προλάβει να ξεκινήσει ωστόσο η διαδικασία, οι δυο τους είχαν έναν άγριο καυγά εξ΄αιτίας μίας κίνησης που έκανε η Σοφία.

Η δοκιμασία είχε να κάνει με την ικανότητά τους στο ζύγισμα. Συγκεκριμένα έπρεπε να υπολογίσουν το βάρος των προϊόντων που υπήρχαν στον κήπο και αυτή που θα έπεφτε πιο κοντά θα έβγαινε νικήτρια και θα έπαιρνε την αρχηγεία και την ασυλία.

Η Χριστίνα συμβούλεψε την Σοφία να μπει στην αποθήκη και να πιάσει στα χέρια της μερικά προϊόντα προκειμένου να υπολογίσει το βάρος. Η Ραμόνα αντιλήφθηκε την κίνηση αυτή και πήγε στην αποθήκη για να το κάνει και αυτή.

Η Σοφία δεν την άφησε να μπει μέσα και οι δυο τους τσακώθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Σοφία.