Βαρύ το κλίμα στο Ενώπιος Ενωπίω: Ξέσπασε σε κλάματα ο Χαραλαμπόπουλος - «Βιώνουμε μεγάλο πένθος»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στο Ενώπιος Ενωπίω: Ξέσπασε σε κλάματα ο Χαραλαμπόπουλος - «Βιώνουμε μεγάλο πένθος»

Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα με την εξομολόγηση της γυναίκας του. Η σύζυγός του Λίνα Πίντζου μίλησε για πρώτη φορά και τα λόγια της τον συγκίνησαν.

«Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Όλο αυτό ξεκίνησε όχι από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση γιατί εγώ του είπα ότι όταν θα παντρευτώ θα είναι στα Γιάννενα με κλαρίνα για τρεις νύχτες. Ο ίδιος σκιάχτηκε και για αυτό πήγαμε να παντρευτούμε στην Βενετία.

Ο Βασίλης έχει ένα τεράστιο ταλέντο πέρα από την υποκριτική του δεινότητα. Πηγαίνει την ζωή παρακάτω. Από την ημέρα που γεννήθηκε τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας. Δεν μπορεί τις συγκρούσεις, τα φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει ο ίδιος χωρίς να ανοίξει ρουθούνι», είπε η σύζυγος του.

Η Λίνα Πίντζου συνέχισε λέγοντας: «Βιώνουμε ένα πολύ μεγάλο πένθος, την απώλεια της μαμάς μου. Εκεί ο Βασίλης με στήριξε, την στήριξε, μας στήριξε με μία γενναιότητα που δεν την περίμενα. Αναμετρηθήκαμε με πολύ άγρια συναισθήματα και οι δυο μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι άνοιγε το ασανσέρ στον διάδρομο του νοσοκομείου και ήμασταν άυπνοι εγώ και ο αδερφός μου και έμπαινε ο Βασίλης έχοντας ένα φως, σαν να έμπαινε ο ήλιος μέσα στο δωμάτιο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό.

Για εμένα ο Βασίλης είναι ο Αη Βασίλης, ο δικός μου Αη Βασίλης που έρχεται με δώρα ψυχής φορτωμένος. Θα ήθελα να του πω να μην αλλάξει τίποτα, να είναι αυτός που είναι και να είναι καλά. Να είναι υγιής, δυνατός και γερός. Όλα τα άλλα μπορεί να τα καταφέρει, να τα καταφέρουμε αρκεί να είναι υγιής. Αυτό τίποτα άλλο». Ενώ, αναφέρθηκε και στο τροχαίο που είχε.

Πένθος στην οικογένεια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Θρήνος επικράτησε στην οικογένεια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου και πολύς κόσμος τον αγαπάει. Για αυτό και με το που ανακοίνωσε τις δύσκολες ώρες που περνάει δέχτηκε δεκάδες μηνύματα,

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ένας πολύς σημαντικός άνθρωπος από την οικογένεια του και την είδηση έκανε γνωστή με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Αθηνά μου, τώρα για να τα λέμε από εκεί πάνω και να παίρνω την αγάπη σου, θα κοιτάζω ψηλά», έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο Facebook.

Από τη ζωή έφυγε η μητέρα της συντρόφου του, στην οποία είχε αδυναμία.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θρήνος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ηθοποιούς. Έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, τόσο για τις σειρές, όσο και για τις θεατρικές παραστάσεις όπου έχει πρωταγωνιστήσει. Ωστόσο, έτσι δεν τον έχετε ξαναδεί.