Survivor 4: «Δεν πειράζει αν χάσουν οι Κόκκινοι, θα φέρει πίτσες ο μπαμπάς της Σαλαγκούδη»

Δίνει πόνο το Twitter

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Δεν πειράζει αν χάσουν οι Κόκκινοι, θα φέρει πίτσες ο μπαμπάς της Σαλαγκούδη»

Σε κάθε επεισόδιο του Survivor 4, η Ανθή δίνει ολοένα και περισσότερο υλικό στους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν χωρίς αύριο.

Όσο και να προσπαθεί κάποιος παίκτης να βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού τους, η Ανθή Σαλαγκούδη κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά τους.

Μετά την ανακοίνωση ότι είναι η δημοφιλέστερη παίκτρια των Κόκκινων, που ούτε αυτή δεν το περίμενε, οι τηλεθεατές «τρελάθηκαν» και ενώ έχουν περάσει αρκετές μέρες από την είδηση αυτή, αρνούνται ακόμη να το πιστέψουν.

Ωστόσο, αυτό στάθηκε αφορμή για τους τουιτεράδες να «πατήσουν» και να δώσουν για ακόμη μια φορά ρέστα!

Δείτε παρακάτω μερικά κορυφαία tweets:

Survivor 4  σαλαγκούδη

Survivor 4 σαλαγκούδη

Survivor 4 ανθή σαλαγκούδη twitter

Survivor 4 ανθή σαλαγκούδη

Survivor 4: Απειλούν την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη

Μια σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη και την οικογένεια της. Συγκεκριμένα, άγνωστοι τους απειλούν, μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 , όπου βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. (Την ψήφισε η Ανθή).

Μετά λοιπόν από το γεγονός αυτό ξέσπασε σάλος, καθώς η παίκτρια της Κόκκινης ομάδα είναι η πιο αργή αγωνιστικά, με αποτέλεσμα πολλοί να παραξενευτούν και να πουν πως η ψηφοφορία είναι στημένη. Μάλιστα, μέχρι και ο πατέρας της, πρώην υφυπουργός Γιώργος Σαλαγκούδης, έκανε δηλώσεις για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ωστόσο, όπως φαίνεται πολλοί δεν πείστηκαν και συγκεκριμένα οι φανατικοί με το Survivor 4. Σύμφωνα με τον γαμπρό της Ανθής Σαλαγκούδη, Σταύρο Ευθυμίου άγνωστοι στέλνουν στην οικογένεια της, απειλητικά μηνύματα.

«To survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της bullying – απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική...», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο Twitter.

Survivor 4 οικογένεια Ανθής Σαλαγκούδη απειλές