Σούπερ διαγωνισμός: Κέρδισε τη νέα κρέμα νύχτας Vivo Apricot Oil της Vivo Verde!

Σούπερ διαγωνισμός: Κέρδισε τη νέα κρέμα νύχτας Vivo Apricot Oil της Vivo Verde!

Μετά τις γιορτές αναζητάς έναν αέρα ανανέωσης για την επιδερμίδα σου; Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να εμπλουτίσεις το μπουντουάρ σου με την κρέμα ημέρας Vivo Reshape 24h, την κρέμα νύχτας Vivo Apricot Oil και τη μάσκα αναζωογόνησης με χαβιάρι της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρίας Vivo Verde.

Τα 3 βασικά βήματα για ανανεωμένη & λαμπερή επιδερμίδα

1. Κρέμα ημέρας Vivo Reshape 24h

Το πρωί εφάρμοσε σε καθαρή επιδερμίδα την συσφικτική κρέμα ημέρας Vivo Reshape. Η πλούσια σύνθεσή της σε αντιγηραντικό πενταπεπτίδιο και εξαπεπτίδιο, έλαιο νυχτολούλουδου, βιταμίνη Ε, shea butter, πανθενόλη & πρωτεΐνη σόγιας αναπλάθει την επιδερμίδα, αναδομεί και απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες και χαρίζει αναζωογονητική δράση! Ταυτόχρονα, έχει μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, παρόμοιες με εκείνες του botox, χωρίς ωστόσο να έχει παρενέργειες.

κρέμα ενυδάτωσης
2. Κρέμα νύχτας Vivo Apricot Oil

Φροντίσε την επιδερμίδα σου και το βράδυ με την ενισχυμένη κρέμα νύχτας Vivo Apricot Oil. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ενυδατική, αναζωογονητική και αναπλαστική κρέμα με πλούσια έλαια από πλούσια έλαια από βερίκοκο, φουντούκι, ρύζι, σουσάμι, σιτάρι και βιταμίνες Ε & Α. Η μοναδική της φόρμουλα χαρίζει υγρασία, ελαστικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

3. Μάσκα αναζωογόνησης με χαβιάρι

Τέλος, εάν νιώθεις το δέρμα σου αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο από την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας χρησιμοποίησε μια με δυο φορές την εβδομάδα την ενυδατική μάσκα αναζωογόνησης με χαβιάρι, σιτάρι, κολλαγόνο θαλάσσιας προέλευσης και βιταμίνη Ε. Ο συνδυασμός των πολύτιμων αυτών συστατικών βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων ενώ ακόμη τονώνει και ενυδατώνει σε βάθος αφήνοντας το πρόσωπό σου λείο και καθαρό.

κρέμα με χαβιάρι

Για να πάρεις μια μικρή γεύση από τα μοναδικά αυτά προϊόντα το YOUWeekly.GR μαζί με την Ελληνική Οικολογική Εταιρία Vivo Verde ετοίμασε για σένα έναν σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο δυο υπερτυχερές θα διεκδικήσουν από μια κρέμα νύχτας Vivo Apricot Oil της εταιρίας. Πάρε τώρα μέρος στο διαγωνισμό ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα...

  1. Follow το instagram του youweekly.gr και του vivoverde_gr
  2. Like του post του διαγωνισμού στο instagram του youweekly.gr
  3. Tag τρεις φίλους / φίλες σας στο post στο instagram

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram στις 29/01!

Καλή επιτυχία!!!

Oι νικητές είναι:

alex_tsklou
konstantina_tsinavou