Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Νέα καταγγελία φωτιά για τον Παπαγιάννη! Είχε απλώσει χέρι και στην Κάτια Νικολαΐδου! Η περιγραφεί σοκάρει...

Νέα καταγγελία φωτιά για τον Παπαγιάννη! Είχε απλώσει χέρι και στην Κάτια Νικολαΐδου! Η περιγραφεί σοκάρει...
Dimi's Blog 16.01.2018 07:40

Όλο το πανελλήνιο έχει μείνει άφωνο με την επίθεση του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη προς την συνάδερφο του Σοφία Παυλίδου (Έκτακτο! Η Σοφία Παυλίδου θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις...)

Ακόμη και ο Χρήστος Φερεντίνος για πρώτη φορά στην καριέρα του γράφει στο Facebook τόσο σκληρά λόγια, χωρίς καν να κατονομάζει τον Μάνο Παπαγιάννη. (Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου! Το ξέσκισμα στον Μάνο Παπαγιάννη!) Η ιστορία ξεκίνησε όταν το θέμα του ξυλοδαρμού έσκασε χθες από την ίδια την Σοφία Παυλίδου που μάλιστα με προσωπική της συνέντευξη ανέφερε όλο το ιστορικό της επίθεσης, λεπτό προς λεπτό και καταγγέλοντας τον Μάνο Παπαγιάννη και για τον ξυλοδαρμό της αλλά και ότι την έστειλε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο πόδι και την μέση. (Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!). Μέχρι τώρα είχαμε τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου από την μία μεριά αλλά και του Μάνου Παπαγιάννη που υποστηρίζει την δική του αλήθεια (Μάνος Παπαγιάννης: "Δεν έγινε έτσι το περιστατικό!"! Τι λέει για τον ξυλοδαρμό;). Διαβάστε παρακάτω...

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους επιχειρηματίες του θεάτρου με την Βάσια Παναγοπούλου που μιλώντας σήμερα στην Φαίη Σκορδά κράτησε σήμερα μια στάση, ουσιαστικά Πόντιου Πιλάτου (Βάσια Παναγοπούλου: Οι δηλώσεις της για Παπαγιάννη και Παυλίδου που εξόργισαν το πανελλήνιο!)

Σε όλη αυτή την ιστορία και ρεπορτάζ εμείς συγκρατήσαμε χθες το απόγευμα μία ατάκα της Σοφίας Παυλίδου ότι και άλλη ηθοποιός έχει υποστεί επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη. Είναι ένα θέμα με το οποίο δεν ασχολήθηκε κανείς! Η γνώμη μας όμως εδώ στο Youweekly.gr ήταν και είναι ότι μία δεύτερη μαρτυρία σαφέστατα μπορεί να αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση!

Ξεκινήσαμε λοιπόν να κάνουμε ρεπορτάζ και να ρωτάμε ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς αν γνώριζαν το πρόσωπο το οποίο όπως είπε η Σοφία Παυλίδου έχει δεχθεί επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη. Με πολύ επιμονή και προσπάθεια τα στόματα άνοιξαν και σήμερα το Youweekly.gr σας φέρνει την αποκλειστική είδηση ότι η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου υπέστη και αυτή επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη όταν έπαιζαν μαζί στο θεατρικό έργο "Ποντικοπαγίδα". Η ιστορία έχει ως εξής...

.... ο Μάνος Παπαγιάννης έπαιζε σε μία πολύ επιτυχημένη παράσταση της Αγκάθα Κρίστι την "Ποντικοπαγίδα". Την σκηνοθεσία έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης και εκτός από τον Μάνο Παπαγιάννη που ήταν βασικός πρωταγωνιστής έπαιζε η Αγγελική Δαλιάνη η σύζυγός του αλλά και η Κάτια Νικολαΐδου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο Μάνος επιτέθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επιτέθηκε στην Σοφία Παυλίδου και στην Κάτια Νικολαΐδου! Η κοπέλα ξέχασε μία ατάκα μέσα στην διάρκεια του 'έργου και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, που έχουν διασταυρωθεί από 2 εντελώς ανεξάρτητες πηγές ο Μάνος επιτέθηκε στην κ.Νικολαΐδου με ακατονόμαστες εκφράσεις και δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Την έπιασε από τον λαιμό και της μίλησε χυδαιότατα.

Άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον της Κάτιας Νικολαΐδου μας είπε ότι τότε η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν προχώρησε σε καταγγελία και μήνυση εξαιτίας της παράστασης και των υπολοίπων συναδέρφων της. Σήμερα όμως ξεκαθαρίζει ότι αν της ζητήσει η Σοφία Παυλίδου να πάει μάρτυρας στο συγκεκριμένο δικαστήριο, θα είναι εκεί...

"Είναι σίγουρο ότι η Κάτια μπορεί τότε να σεβάστηκε τους υπόλοιπους συναδέρφους της και να μην μίλησε αλλά να ξέρετε ότι αν η Σοφία της ζητήσει να είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση του ξυλοδαρμού δηλαδή της Παυλίδου από τον Μάνο, η Κάτια θα είναι εκεί... Γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει! Ο Μάνος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ένας καλός οικογενειάρχης αλλά έχει θέμα διαχείρισης του θυμού του και των νεύρων του!", αυτά μας είπε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην Κάτια Νικολαΐδου.

Μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr η Κάτια Νικολαΐδου επιβεβαίωσε δημόσια με ένα κείμενο φωτιά τον ξυλοδαρμό από τον Μάνο Παπαγιάννη γράφοντας...Κάτια Νικολαϊδου! Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Την ίδια ώρα ο Μάνος Παπαγιάννης σπάει την σιωπή του και γυρνάει τις καταστάσεις λέγοντας πως η Σοφία Παυλίδου του επιτέθηκε πρώτη κι εκείνος αμύνθηκε... Μάνος Παπαγιάννης: "Mου επιτέθηκε πρώτη και αμύνθηκα!" Νέες λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου

Από την άλλη πλευρά και η σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη ξεσπά και επιτίθεται σε όσους κατηγορούν τον άντρα της! |Με ένα κείμενο "φωτιά" η Αγγελική Δαλιάνη σπάει την σιωπή της και κατακεραυνώνει και το κοινό που την βρίζει αλλά και την Σοφία Παυλίδου για όσα ισχυρίστηκε. Η ίδια έγραψε... Αγγελική Δαλιάνη: Το ξέσπασμα για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου και την στοχοποίηση του Παπαγιάννη: "Τα τομάρια της κοινωνίας..."

Share