Αποκάλυψη! Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση του Αγγελόπουλου να "χτυπήσει" το Survivor! Το τατουάζ και η ταραχή στο κανάλι!

Αποκάλυψη! Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση του Αγγελόπουλου να

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και τους αιφνιδίασε όλους με την αποκάλυψη που έκανε.

Ο νικητής του Survivor, θα πρωταγωνιστήσει στο "Τατουάζ" και στην ουσία θα "χτυπήσει" την δεύτερη σεζόν του ριάλιτι μιας και παίζει απέναντι από την σειρά του Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, αυτή ήταν η μόνη πρόταση που σκέφτηκε να δεχθεί μετά από όλες αυτές που του έγιναν από τα κανάλια, μιας και ήθελε ο ίδιος να να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά (Ανακοίνωση βόμβα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Μπαίνει στο "Τατουάζ"! Ο ρόλος έκπληξη που θα κάνει...)

Όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε έναν ρόλο πάνω του ο οποίος θα παίξει μεγάλη σημασία για την ροή του "Τατουαζ". Δείτε εδώ ποιος είναι ο ρόλος του και με ποια θα κάνει σχέση.

Την ίδια στιγμή όμως... υπάρχει μεγάλη αναταραχή, καθώς αυτή την εξέλιξη δεν την γνώριζε κανείς! Ο νικητής του Survivor αποδεσμεύθηκε από τον ΣΚΑΙ, μιας και πέρασε το χρονικό περιθώριο και αποφάσισε μόνος του να πάει σε άλλη τηλεοπτική στέγη! Την ώρα της ανακοίνωσης πολλά από τα προφίλ που υποστηρίζουν Survivor έκαναν υποθέσεις για προδοσία του Ντάνου στο παιχνίδι που τον ανέδειξε και πως το "χτυπάει" μιας και μπαίνει απέναντι.

Αίσθηση έκανε μία ανάρτηση από την σελίδα του ριάλιτι που έγραφε:

"Στην σειρά ΤΑΤΟΥΑΖ μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως το αποκάλυψε ο ίδιος στην Ελένη Μενεγάκη. Το τρίο Γιώργος Χρανιώτης Ανδρέας Γεωργίου και Γιώργος Αγγελόπουλος σε μία καλοκαιρινή συζήτηση έπεσε η πρόταση και ο νικητής του SURVIVOR είπε το ΝΑΙ.
Η είδηση είναι αλλού. Ο Ντάνος χτυπάει το SURVIVOR και τον ΣΚΑΙ μπαίνοντας απέναντι στον ALPHA την ίδια ώρα προβολής. Αυτή είναι η μεγαλύτερη είδηση ότι πάει κόντρα για τους δικούς του λόγους στο κανάλι που κέρδισε το SURVIVOR...."

Και τώρα η αλήθεια...

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν το έκανε για να χτυπήσει το ριάλιτι επιβίωσης, ούτε τον ΣΚΑΙ μιας και οι σχέσεις με τους υπεύθυνους του σταθμού είναι άψογες. Ο ίδιος όμως ήθελε να κανει κάτι διαφορετικό από το Survivor και τις εκπομπές που ταυτίζονται με αυτό, ώστε να μείνει στην τηλεόραση και με άλλο ρόλο και όχι μόνο με τον τίτλο "ο νικητής του Survivor". Η απόφαση του δεν είχε κανέναν δόλο μιας και δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει κάτι στον ΣΚΑΙ, πέρασε το χρονικό διάστημα και αποδεσμεύτηκε! Το ότι είναι "απέναντι" από το Survivor δεν σημαίνει ότι του επιτίθεται καθώς είναι διαφορετικά προγράμματα.

Από την άλλη ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε την πιο έξυπνη κίνηση ΜΑΤ για να "επιτεθεί" στον ΣΚΑΙ και να κρατήσει αντίσταση στον τυφώνα "Survivor" στους πίνακες τηλεθέασης. Η πρόταση που του έκαναν ήταν άκρως ικανοποιητική και το χρηματικό ποσό που του προσφεραν, είναι κάτι παραπάνω από τον απλό μισθό που παίρνει ένας ηθοποιός, αλλά όχι και αστρονομικό! Σε άλλο ρεπορτάζ θα σας αποκαλύψω στο Dimis Blog ακριβώς τα λεφτά που υπέγραψε!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr υπάρχει έντονη ταραχή στην παραγωγή του Survivor καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και ήδη ψάχνουν άτομα "δυνατά" , επώνυμα, που να κάνουν γκελ στον κόσμο ώστε να μπορέσει το παιχνίδι να κάνει τα ίδια νούμερα τηλεθέασης, μιας και δεν γνώριζαν την συμφωνία αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η συνταγή που είχαν σκεφτεί αρχικά στο να βάλουν παίκτες "επώνυμους" αλλά οι περισσότεροι να είναι αθλητές δεν πέτυχε αρχικά και γι'αυτό επιστράτευσαν και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία ταξιδεύει ήδη για Άγιο Δομίνικο και ανακοίνωσε μόνη της την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το Youweekly.gr ταυτόχρονα σας αποκάλυψε και την δεύτερη επώνυμη, λαϊκη τραγουδίστρια που πάει μαζί με την Σπυροπούλου στο Survivor και πρόκειται για την....Έσκασε τώρα! Survivor: Μπαίνει εκτάκτως μαζί με την Σπυροπούλου και πασίγνωστη τραγουδίστρια!