Survivor παραλειπόμενα! Η απομυθοποίηση της πεταλουδίτσας, οι τρόμπες, ο νέος έρωτας στο παιχνίδι και οι "Διάσημοι" τίτλοι για κλάματα!

Survivor παραλειπόμενα! Η απομυθοποίηση της πεταλουδίτσας, οι τρόμπες, ο νέος έρωτας στο παιχνίδι και οι

Το Survivor 2 ξεκίνησε και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι, από άποψη παικτών, περίμεναν πως πάνω κάτω θα είναι σαν το περσινό! Μα καλά, που πάνε χωρίς ψευδώνυμο; Ούτε ένας μάναγκερ ράκμπι; Ούτε ένας πειρατής; Τσ Τσ Τσ...

Διάβασα λοιπόν τα σχόλια σας και αυτά που στείλατε στο Youweekly.gr, αλλά και σε εμένα και αποφάσισα να σχολιάσουμε μαζί τους παίκτες και τα παραλειπόμενα του ριάλιτι.

Θα τους σκιαγραφίσουμε και θα βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα εδώ στο Dimis Blog και το Youweekly.gr. Αρχικά, πολλοί θέλησαν να μιμηθούν και να πατήσουν στους περσινού παίκτες. Πολλοί πήγαν με αέρα Αγγελόπουλου, αποδείχθηκαν Πάνος Αργιανίδης.

Survivor 2: Ξεκίνησε το γλέντι στο Twitter! Σχόλια μέχρι δακρύων! Η Ξένια των Rec, ο ξόφαλτσος Ντάνος και το μαγιό του Χρανιώτη που έκανε επανεμφάνιση!

Δεν θα σχολιάσω τους τίτλους που έχουν βάλει στους παίκτες, ειδικά τους "Διάσημους" ! Κάτι παρουσιάστριες, κάτι ηθοποιούς, κάτι τραγουδίστριες... μου θύμιζε το Tweet που διάβασα: "Και κάθε φορά που ο Τανιμανίδης λέει γνωστή τραγουδίστρια την Ελένη Χατζίδου, η Βανδή καθαρίζει τις πλατίνες από το σπίτι της!". Γιατί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος; Επιχειρηματίας - Ηθοποιός - Το παιδί του μπαμπα - Διαστημάνθρωπος...

Νάσο, μην σφίγγεσαι σε παρακαλώ, έχω και πολλά κορίτσια εδώ στο Dimis Blog...

Και εντομεταξύ δεν τον είχε δει κανείς μας πριν το Survivor, παρά μόνο μία φορά που είχε σκάσει μούρη στον Θέμο με μαλλί πλατίνα!

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο είναι ότι οι παίκτες είναι αρκετά μιλημένοι και δασκαλεμένοι, αλλά μην αγχώνεστε δεν θα έχουμε τα ίδια με το Nomads που ήταν λες και βλέπαμε το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι", η τουρκική παραγωγή δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι αυτό! Άσε που θα μπει και η Σπυροπούλου... έχουν να γίνουν απολύσεις.. εεε ανατροπές ήθελα να γράψω!

Οι άντρες των ομάδων είναι λες και τους φούσκωσαν με τρόμπες στο αεροδρόμιο, τους έκαναν ομαδική αποτρίχωση και αγόρασαν όλοι προσφορά 12 σε 1, τη νέα συλλογή μαγιών MED, λες και τα πήγε όλα δώρο Νικόλας Αγόρου για το καλωσόρισμα!

Ου λα λα...Στην παραπάνω φωτογραφία, δεν είναι τόσο φουσκωμένος γιατί δεν τον είχαν ενημερώσει ότι θα μπει στο Survivor...

Survivor: Ξεσπάει το Twitter για τους "φουσκωτούς" και τα φλοράλ μαγιουδάκια τους: "Το επόμενο έπαθλο θα είναι τρόμπες!"

Γιατί ο Νίκος Θωμάς; Τον κοιτούσα... τον ξανα κοιτούσα... Μωρέ ποιον μου θυμίζει! Καλέέέέ...

Αλλά επειδή έχω πιάσει μονότερμα τους άντρες του Survivor δεν θα αφήσω ασχολίαστες τις γυναίκες. Ειδικά για την Όλγα Φαρμάκη και την Αγγελική Κοκαλίτσα που τις είδαμε άβαφτες, χρειαζόμασταν ταυτότητα για να πιστέψουμε ότι είναι αυτές! (Survivor 2: Είδαμε άβαφη την Όλγα Φαρμάκη και κοντέψαμε να αλλάξουμε κανάλι! (Βίντεο)

Σας ορκίζομαι ότι είναι η Όλγα και στις δύο φωτογραφίες!

Οκ... δεν είμαστε όλες το ίδιο όταν έχουμε μεικ απ, αλλά όταν βλέπεις μιας σεξοβόμβα και περιμένει και ο δύσμοιρος αντρικός πληθυσμός, ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά σου το Γκόλουμ από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"...να μην το σχολιάσω;

Όσο για την Ελένη Χατζίδου; Αν κρίνω από την απόδοση (Λάουρα Νάργες) προβλέπεται να την ερωτευθεί ο Μιχάλης Μουρούτσος! Ραφτείτε....

Σε γενικές γραμμές τα βλέπω πολύ δυνατά τα πράγματα. Σε λίγο σας έχω σούπερ ρεπορτάζ στο Youweekly.gr για τους νέους παίκτες που θα μπουν! Μέχρι τότε σας στέλνω την αγάπη μου!

TAGS