Αποκλειστικό! Survivor 2: Η Μαχήτρια που μπαίνει στο παιχνίδι και είναι... "παντρεμένη" με γυναίκα!

Αποκλειστικό! Survivor 2: Η Μαχήτρια που μπαίνει στο παιχνίδι και είναι...

Τι σας έχω... τι σας έχω!

Καυτό και αποκλειστικό ρεπορτάζ εδώ στο youweekly.gr και το Dimis Blog. Μία πληροφορία που θα διαβάσετε πρώτα εδώ... και μετά θα σκορπιστεί παντού ως συνήθως! Διαβάστε παρακάτω...

Το Survivor 2 είναι γεγονός και οι ομάδες, μπορεί να νομίζετε ότι έχουν κλείσει, όμως όπως ενημέρωσε και ο Σάκης Τανιμανίδης θα μπουν και άλλοι παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ήδη στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε τους "Διάσημους" που είναι στην αναμονή για να ταξιδέψουν προς Άγιο Δομίνικο (Δείτε την λίστα με τα ονόματα εδώ).

Εκτός αυτών, όπως έγινε ήδη γνωστό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει φτάσει στην Καραϊβικη και στα επόμενα επεισόδια θα την δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι και να τα κάνει όλα άνω κάτω με τον γνωστό της τρόπο.

Survivor 2: Οι δύο παίκτες που πάνε στον τελικό! Το κόλπο της παραγωγής που δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Την ίδια ώρα που το Internet έχει πάρει φωτιά με τις εξελίξεις του Survivor, εδώ στο Youweekly.gr θα σας κάνω μία καυτή αποκάλυψη για το κορίτσι που μπαίνει στην ομάδα των "Μαχητών" αλλά και την σχέση που έχει με παίκτη των "Διάσημων".

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, για Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει η Ζωή. Ποια είναι η Ζωή;

Η Ζωή με την πρώτη όψη, όταν μπαίνει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, αναφέρει ότι είναι παντρεμένη με γυναίκα. Ασφαλώς, όπως μπορούμε να φανταστούμε, αυτό είναι χαριτωμένο αστείο που κάνουν οι φίλες μεταξύ τους...

Αποκάλυψη! Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση του Αγγελόπουλου να "χτυπήσει" το Survivor! Το τατουάζ και η ταραχή στο κανάλι!

Αλλά οι πληροφορίες δεν είναι εκεί! Ποια είναι η Ζωή λοιπόν...

Η Ζωή είναι μία πανέμορφη Θεσσαλονικιά, μόλις 20 χρονών... Τοξότης στο ζώδιο, άσχετο αλλά το αναφέρω!

Η Ζωή λοιπόν, μπαίνει στο Survivor και γνωρίζει πολύ καλά έναν από τους παίκτες των "Διάσημων"! Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο, η οποία έχει υπάρξει αθλήτρια του μιας και ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και γνωρίζει τον αθλητή!

Αυτά λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες μου! Για ότι νεότερο ή αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω...