Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Survivor: Αλλάζουν τα δεδομένα! Η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ο όρος της παραγωγής!

Survivor: Αλλάζουν τα δεδομένα! Η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ο όρος της παραγωγής!
Dimi's Blog 30.01.2018 08:36

Σας έχω μία πολύ καυτή είδηση, μία είδηση που έχει φτάσει στα αυτιά μου εδώ και καιρό, όμως όπως γνωρίζετε για να γράψω κάτι στο Dimis Blog και το Youweekly.gr θα πρέπει να το επιβεβαιώσω από διαφορετικές πηγές.

Μπορεί τα στελέχη του ΣΚΑΙ και της τουρκικής παραγωγής να περίμεναν πως το Survivor θα "χτυπήσει" κόκκινο σε τηλεθέαση όπως πέρυσι, όμως όλα έδειξαν πως το κοινό σιγά σιγά γυρίζει την πλάτη του στα ριάλιτι επιβίωσης, ειδικά μετά την επιλογή των παικτών, που σχεδόν κανένας από αυτούς δεν είναι επώνυμος στο να κρατήσει σε πολύ καλά επίπεδα την ίντριγκα που χρειάζεται ο τηλεθεατής! Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες η παραγωγή συμφώνησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο και να μπει στην ομάδα των "Διάσημων". Κάτι που εξυπηρετούσε και τις δύο πλευρές αν μη τι άλλο. Και την παραγωγή, για να βάλει λίγη ίντριγκα και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στο παιχνίδι, αλλά και την Κωνσταντίνα, όπου με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να επιστρέψει στην τηλεόραση και να κερδίσει ξανά την συμπάθεια του κόσμου!

Εκτός αυτού βέβαια, όπως σας έχω ξαναγράψει στο Dimis Blog σημαντικό ρόλο έπαιξε και η χρηματική αμοιβή, η οποία ξεπερνάει κάθε φαντασία! Δείτε πόσα λεφτά παίρνει την εβδομάδα εδώ.

Στην ουσία η Κωνσταντίνα θέλει να κάνει μία νέα αρχή και να βγάλει από πάνω της το όνομα του "κακού κοριτσιού" που δημιουργήθηκε από την εποχή που είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, και βγήκαν στην δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες για τη σχέση τους... Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ.

Και συνεχίζω στο θέμα μου... Μερικοί, θα απογοητευθείτε με αυτό που θα σας αποκαλύψω αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς... μιας και η πληροφορία είναι πολύ έγκυρη!

Διαβάζω δεξιά και αριστερά, από σχόλια του κοινού, οι οποίοι έχουν συμπαθήσει πολύ την Κωνσταντίνα και την στάση που κρατάει στο παιχνίδι, ότι θα είναι εκείνη η μεγάλη νικήτρια, μιας και λίγο η τύχη της στο αγωνιστικό κομμάτι, λίγο η συμπάθεια που της έχει πλέον ο κόσμος, θα την κάνει να φτάσει κοντά στον τελικό, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα κερδίσει κιόλας.

Θέλω να σας πω.. πως όλες αυτές οι σκέψεις ανήκουν στην σφαίρα επιστημονικής φαντασίας, καθώς, όχι απλά δεν θα φτάσει τελικό, αλλά ούτε ημιτελικό και ξέρετε γιατί; Δεν είναι προσωπική διαπίστωση αυτό! Όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος από την παραγωγή και μοιράζομαι μαζί σας στο Youweekly.gr, η Κωνσταντίνα έχει συμφωνήσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα είναι μέσα στο παιχνίδι! Ένα διάστημα που θα επωφεληθεί και εκείνη αλλά και η παραγωγή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η ένταξη της Σπυροπούλου είναι "συμφωνημένη" μιας και η παραγωγή της άσκησε βέτο και την ενημέρωσε πως τον πρώτο μήνα τουλάχιστον δεν μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Αν δηλαδή θελήσει να αποχωρήσει νωρίτερα από αυτό το χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να το κάνει παρά μόνο αν την ψηφίσουν οι συμπαίκτες της να φύγει και δεν την κρατήσει το κοινό! Από την άλλη, σε περίπτωση που η Κωνσταντίνα καταφέρει να φτάσει στον τελικό δεν θα την διώξει κανένας και θα προχωρήσει η διαδικασία ως έχει!

Αυτό το ξεκαθάρισμα το έκανε η παραγωγή στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ώστε να της δώσει να καταλάβει πως δεν θα "χρησιμοποιήσει" το ριάλιτι για διαφήμιση και μετά θα τους "κρεμάσει", αλλά θα πρέπει να μείνει στο παιχνίδι για τουλάχιστον 1 μήνα...

Αυτό το έκαναν γιατί η Κωνσταντίνα όταν "έκλεισε" την συμφωνία η ίδια αποκάλυψε πως σε περίπτωση που το κοινό την κρατήσει δεν ξέρει αν η ίδια αντέξει να μείνει και τους 6 μήνες και μπορεί να αποχωρήσει μόνη της νωρίτερα, αν δεν φύγει από την διαδικασία ψηφοφορίας!

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια δεν έχει σκοπό να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει το Survivor, η ίδια ξέρει και έχει οργανώσει το "φευγιό" της από εκεί.

Την ίδια ώρα στο Dimis Blog σας αποκάλυψε, με ονόματα παρακαλώ, το νέο ζευγαράκι που δημιουργείται στον Άγιο Δομίνικο από την ομάδα των Διάσημων, καθώς υπάρχει πολύ έντονο φλερτ μεταξύ τους! Δείτε για ποιους πρόκειται εδώ.

Share