Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Survivor 2: Το δράμα της Μαρίνας Πήχου που δεν ήξερε κανείς! Πώς πνίγηκε ο φίλος της μπροστά της....

Survivor 2: Το δράμα της Μαρίνας Πήχου που δεν ήξερε κανείς! Πώς πνίγηκε ο φίλος της μπροστά της....
Dimi's Blog 31.01.2018 09:05

Σήμερα το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει ένα ρεπορτάζ που θα σας συγκινήσει και θα σας κάνει να συμπαθήσετε μία παίκτρια του Survivor που δεν θεωρείται και από τις πιο κοινωνικές!

Πρόκειται για την Μαρίνα Πήχου των Μαχητών η οποία βίωσε το περασμένο καλοκαίρι ένα προσωπικό δράμα και όπως έχει πει η ίδια στους φίλους της αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Survivor 2: Το άγνωστο πρόβλημα υγεία της Σπυροπούλου που την έκανε να πάρει παραπανίσια κιλά!

Ήθελε να ξεφύγει από όλους και όλα ήθελε να φτάσει τον εαυτό της στα όρια, ήθελε να αφιερώσει την πιθανή νίκη της στον άνθρωπο που την στήριζε, την αγαπούσε και που πολύ πιθανόν θα την συντρόφευε για όλη της την ζωή. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο πρωταθλητής του Kick Boxing Θανάσης Γκιτέρσος, που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό στην Ικαρία.

Μάλιστα η είδηση του άδικου θανάτου του ειχε γίνει θέμα σε όλο το διαδίκτυο. Σας παραθέτουμε το απόσπασμα της είδησης και μετά θα σας δώσουμε παρασκήνιο που δεν γνώριζε κανείς!

"Πένθος στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων της χώρας, καθώς έχασε τη ζωή του ένας από τους πιο γνωστούς αθλητές και προπονητές του χώρου.Ο Θανάσης Γκίτερσος σε ηλικία 32 ετών άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 1η Αυγούστου.Ευρισκόμενος στην Ικαρία για διακοπές ο Θανάσης πνίγηκε, αφού έχασε τις αισθήσεις του, όταν παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή."

Έτσι παρουσιάστηκε το θέμα τον Αύγουστο. Το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει ότι η παίκτρια του Survivor Μαρίνα Πήχου ήταν τότε μαζί με αυτό το παιδί, έκαναν μαζί διακοπές στην Ικαρία και το παλικάρι πέθανε κυριολεκτικά στα χέρια της! Τι ακριβώς συνέβη; Έκαναν μπάνιο σε μία παραλία της Ικαρίας και ενώ είχε μεγάλη θαλασσοταραχή ο πρωταθλητής του Kick boxing και ο σύντροφος της Μαρίνας, Θανάσης, αποφάσισε να βουτήξει παρά τις αντίξοες συνθήκες!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Οι παίκτες πριν και μετά από τις πλαστικές! Οι φωτογραφίες πριν το νυστέρι που τρομάζουν!

Η Μαρίνα τον παρακάλεσε να μην το κάνει γιατί φοβόταν τα απότομα ρεύματα της Ικαρίας όμως, ο νεαρός πρωταθλητής ως δεινός κολυμβητής που ήταν αποφάσισε να ρισκάρει... Το τέλος ήταν τραγικό! Βούτηξε στην παραλία, τα ρεύματα όμως ήταν τόσο ισχυρά που τον εμπόδιζαν να ξαναβγεί στην ακτή και τον πέταξαν στα βράχια όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Το παλικάρι ξεψύχησε κυριολεκτικά στα χέρια των φίλων του, αφού όπως λέει το ρεπορτάζ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην ζωή όταν τον έβγαλαν χτυπημένο στην ακτή! Ήταν όμως πλέον...αργά!

Αυτή η τραγική ιστορία συνοδεύει την συγκεκριμένη κοπέλα που φαίνεται πολύ δυνατή στα μάτια του κόσμου, στην πραγματικότητα διανύει μία ανείπωτη θλίψη και ένα μεγάλο δράμα! Το Youweekly.gr αποφασίζει να στηρίξει την συγκεκριμένη παίκτρια, με όλες τις δυνάμεις του! Δεν ξέρουμε αν θα βγει νικήτρια, αλλά από εμάς δεν θα ακουστεί ποτέ κακή κουβέντα γι'αυτή την κοπέλα!

Share