Δεν ήταν να μπει η Βαλαβάνη στο DWTS! Πώς μπήκε τελευταία στιγμή; Το παρασκήνιο που δεν ήξερε κανείς...

Δεν ήταν να μπει η Βαλαβάνη στο DWTS! Πώς μπήκε τελευταία στιγμή; Το παρασκήνιο που δεν ήξερε κανείς...

Το Dancing With The Stars βγήκε στο αέρα, έκανε την πρεμιέρα του και όπως παρατηρήσαμε όλοι... έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού!

Άλλα ζευγάρια ξεχώρισαν πιο πολύ, άλλα πιο λίγο! Μία από τις παίκτριες ωστόσο που συζητήθηκε πολύ ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση, ειναι πως η δημοσιογράφος εγκατέλειψε το αθλητικό ρεπορτάζ που αγαπούσε τόσο πολύ όπως είχε πει και μόνη της για να χορεύει στα παρκέ! Σήμερα όμως στο Dimis Blog και το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω κάτι που δεν γνωρίζετε!

Πώς μπήκε παρά σπόντα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο DWTS και τι κρύβεται πίσω από αυτό...

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, τα στελέχη του Ant1 όταν ξεκίνησαν να ψάχνουν τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο σόου χορού, είχαν ξεκαθαρίσει πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να λάβουν μέρος παίκτες από το Survivor μιας και όπως και να έχει είναι ένα ανταγωνιστικό προϊόν του σταθμού.

Μάλιστα, πολλοί παίκτες από το Survivor 1 είχαν προσεγγίσει τον Γιάννη Λάτσιο για ενδεχόμενο συνεργασίας και ο ίδιος είχε απαντήσει αυτό ακριβώς που σας αποκαλύπτω τώρα στο Dimis Blog: "Όχι παίκτες από το Survivor!".

Πώς όμως ξαφνικά είδαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο παρκέ; Στην αρχή, στα στελέχη του σταθμού είχαν προσεγγίσει την Όλγα Πηλιάκη, την γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη και πρώην παίκτρια του Nomads για να μπει στο σόου.

Η Όλγα στην αρχή φαινόταν θετική στο να συμμετάσχει, όμως το "παρελθόν" που έχει με την παραγωγή του Nomads από τότε, τη έκανε να διστάσει και τελικά να πει "όχι" τελευταία στιγμή! Αυτό έκανε τον σταθμό λοιπόν, να ψάξει άλλη νεαρή παίκτρια από ριάλιτι επιβίωσης και τότε "αναγκαστικά" πήραν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη..

Το "αναγκαστικά" το γράφω για τον λόγο ότι συμμετείχε στο Survivor κάτι που δεν ήθελαν στην αρχή, όχι για κάποιον άλλον λόγο! Βέβαια η προσθήκη αυτή τελικά τους βγήκε σε καλό όπως όλα δείχνουν!