Survivor 2: Το άγνωστο δράμα της Ξένια των Rec! Το πραγματικό της επίθετο, η καταγωγή, ο πόλεμος και η σχέση με τραγουδιστή!

Survivor 2: Το άγνωστο δράμα της Ξένια των Rec! Το πραγματικό της επίθετο, η καταγωγή, ο πόλεμος και η σχέση με τραγουδιστή!

Η Ξένια από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor μονοπώλησε το ενδιαφέρον και έγινε τρεντ στο Twitter μιας και ήταν η μοναδική παίκτρια που δεν είχε επίθετο και χρησιμοποιούσε το όνομα του συγκροτήματος που τραγουδάει, "Rec".

Στο Youweekly.gr σήμερα θα σας αποκαλύψουμε όλα αυτά που δεν γνωρίζατε για το συγκεκριμένο κορίτσι. Το πραγματικό της επίθετο, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την καταγωγή της αλλά και τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε στην Ελλάδα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Survivor: Η άγνωστη σχέση της Δαλάκα με τον Αγόρου! Απίστευτο... κι όμως αληθινό!

Η Ξένια... όπως μπορείτε να φανταστείτε κι εσείς, δεν λέγεται "Rec" στο επίθετο! Με ενα γρήγορο ψάξιμο που κάναμε εδώ, μάθαμε πως το πραγματικό της όνομα είναι "Xenia Evven". Γιατί δεν το χρησιμοποιεί στο Survivor; Για να μπορέσει έτσι να διαφημίσει και το συγκρότημα που συμμετέχει.

Η καταγωγή της είναι από την Ουκρανία και μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στο συγκρότημα των "Rec" ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από παραγωγούς που την σχολίαζαν για την καταγωγή της και την περίεργη προφορά της στην ελληνική γλώσσα.

Και τώρα πάμε στο ζουμί! Πληροφορίες που δεν ξέρει κανείς και θα διαβάσετε μόνο στο Youweekly.gr...

Δείτε ακόμη: Survivor: Το ξέσπασμα της οικογένειας της Ροδάνθης: "Φοβάμαι ότι κινδυνεύει..." - Η ατάκα για την "κουτσή" και η διάψευση!

Τις προάλλες είδαμε την Ξένια να κλαίει στην κάμερα λέγοντας πως στην πατρίδα της έχει πόλεμο και ανησυχεί για την οικογένεια της, χωρίς όμως να καταλάβει κανείς τι εννοούσε... Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr έμαθε ακριβώς τι συνέβη και η Ξένια είχε ξεσπάσει σε κλάματα! Η νεαρή τραγουδίστρια, κατάγεται από ένα χωριό της Ουκρανίας που πολλά χρόνια τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολέμου! Μάλιστα, στο 2015 το σπίτι της Ξένιας στην Ουκρανία είχε χτυπηθεί σοβαρά από βόμβα με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί, ενώ μέσα κοιμόταν η οικογένεια της...

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστούν σοβαρά τραύματα χωρίς όμως αυτό, ευτυχώς, να αποδειχθεί μοιραίο! Η ίδια, από την Ελλάδα προσπαθούσε να μαζέψει λεφτά από τις δουλειές της στο τραγούδι ώστε να μπορέσει να τους βοηθήσει έστω και από μακριά μιας και ήταν αδύνατο να γυρίσει πίσω με την κατάσταση που βίωνε ο τόπος της! Γι'αυτό το νεαρό κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα μιας και αυτό είναι ένα κρυφό βάρος που κουβαλάει μέσα της...

Ο έρωτας με τραγουδιστή...

Οι φήμες με το που μπήκε στο Survivor οργίασαν πως η Ξένια είχε σχέση με τον Άρη Λουμάκη, επίσης τραγουδιστή των Rec...

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, αυτό δεν ισχύει! Οι δυο τους είναι φίλοι και ο Άρης μάλιστα έχει και γυναίκα.... αλλά και παιδάκι! Όσο κι αν δεν το έχει δει το φως της δημοσιότητας αυτό!

TAGS