Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Καμπανάκια στον Ant1! Η παταγώδη αποτυχία του "Sunday Live" και το κόψιμο...

Καμπανάκια στον Ant1! Η παταγώδη αποτυχία του
Dimi's Blog 12.02.2018 09:45

Σας το είχα προβλέψει πριν καν ξεκινήσει το σόου της Ζέτας Μακρυπούλια και του Νίκου Μουτσινά, "Sunday Live", πως μάλλον, θα αποδεικνυόταν και αυτό "Τιτανικός" στα νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, σας είχα γράψει πως αν αποτύγχανε και αυτό το "πείραμα" του Γιάννη Λάτσιου, θα έπαυε όλο αυτό να ήταν μία σύμπτωση και θα έπρεπε να αρχίσουν αν πιστεύουν πως όντως κάνουν λάθος επιλογές και πολύ λάθος κρίση!(Διαβάστε εδω το ρεπορτάζ). Αλλά υπάρχει και εξέλιξη... Διαβάστε παρακάτω....

Τα νούμερα της Κυριακής του "Sunday Live", που άγγιξαν με το ζόρι το 12% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, έκαναν το κανάλι να ταραχτεί αρκετά μιας και μετά από τις απανωτές λάθος κινήσεις, έχει φτάσει να είναι τρίτο κανάλι, με τον Alpha και τον ΣΚΑΙ να τον περνάνε, ενώ... αν συνεχίσει έτσι, θα περάσει στην τέταρτη θέση!

Μπορεί ο Γιάννης Λάτσιος να θέλει να "επενδύσει" σε αγαπημένα του πρόσωπα, όμως.. σε πόσες αποτυχίες πρέπει να καταλάβουν ότι ο Μουτσινάς πια δεν πουλάει; Ειδικά αυτά τα "θεατρικά" διδυμάκια "Μουτσινάς - Μακρυπούλια" και "Μουτσινάς - Ηλιάκη" έχουν σβήσει...

Το παράξενο στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι, πως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Αnt1 πίστευε πολύ το συγκεκριμένο κόνσεπτ! Όμως... τώρα τα αστεία τελειώνουν μιας και τα νούμερα μίλησαν από μόνα τους και απέδειξαν πως ο Ant1 πρέπει να κάνει ραγδαίες αλλαγές ειδικά στην Prime Time ζώνη, αν θέλει να μην πέσει κι άλλη θέση!

Το σίγουρο είναι, πως πληροφορίες του Youweekly.gr από το κανάλι, αναφέρουν πως τα καμπανάκια είναι πολλά και το σίγουρο είναι πως δεν θα μείνει για πολύ στον "αέρα" η εκπομπή, αν δεν ανέβει στα νούμερα τηλεθέασης... Μετά από εκεί, θα πρέπει να σκεφτούν λίγο πιο σοβαρά τα project που "δημιουργούν" πατώντας στον ανταγωνισμό, γιατί με τα απανωτά κοψίματα ο Ant1 θα χάσει το κύρος του!

Share