Αποκλειστικό! Survivor 2: Μπαίνει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής στο ριάλιτι! Φεύγει για Άγιο Δομίνικο ο...

Αποκλειστικό! Survivor 2: Μπαίνει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής στο ριάλιτι! Φεύγει για Άγιο Δομίνικο ο...

Τι σας έχω... τι σας έχω σήμερα εδώ στο Youweekly.gr και το Dimis Blog...

Γνωρίζετε πολύ καλά όσοι μας ακολουθείτε, πως το κομμάτι "Survivor" είναι ένα από τα δυνατά μας χαρτιά! Το Youweekly.gr πάντα προσπαθεί να έχει έγκυρο ρεπορτάζ και να σας αποκαλύπτει τις εξελίξεις πριν καν παιχτούν στην τηλεόραση. Διαβάστε παρακάτω...

Εκτός από τις διαρροές των αγωνισμάτων που δημοσιεύουμε κάθε βράδυ πριν το νέο επεισόδιο, σας έχουμε και αποκλειστικές πληροφορίες ειδικά με τους νέους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι, τις αποχωρήσεις που έρχονται αλλά και τα καυτά παρασκήνια που δεν δείχνουν οι κάμερες.

Όπως σας έχω γράψει ξανά στο Dimis blog έρχονται πολλές αλλαγές στο ριάλιτι, μιας και θα μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών οι οποίοι θα φέρουν σίγουρα τα πάνω κάτω και θα δείτε γιατί... (Δείτε εδώ τα ονόματα και τις φωτογραφίες των νέων παικτών)

Σήμερα όμως... η αποκάλυψη που θα σας κάνω δεν αφορά προσθήκη νέου παίκτη...αλλά νέου... παρουσιαστή! Καλά ακούσατε! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, έχει αποφασίσει να κάνει τονωτικές ενέσεις στο ριάλιτι και να το κάνει πιστό αντίγραφο του τουρκικού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει το ριάλιτι! Ναι, καλά ακούσατε... όχι, δεν φεύγει ο Σάκης Τανιμανίδης!

Στην Τουρκία υπάρχουν 2 παρουσιαστές. Ο κεντρικός και ο βοηθός! Έτσι λοιπόν, οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο ... Γιώργος Λιανός θα πάει να βοηθήσει τον Σάκη Τανιμανίδη!

Εκείνος θα παρουσιάσει κάποια πιο μικρά αγωνίσματα, ώστε να ξεκουράζεται και ο βασικός... Έτσι θα μπορέσει να έχει περισσότερο κίνηση και ενδιαφέρον το ριάλιτι. Δύο παρουσιαστές λοιπόν... Τανιμανίδης και Λιανός!

Νέα πρόσωπα, νέες ατάκες! Το σίγουρο είναι πως η τουρκική παραγωγή πιστεύει πολύ τον Γιώργο Λιανό και αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία που του δίνεται! Πότε θα τον δούμε στα επεισόδιο τον Γιώργο Λιανό; Στις επόμενες εβδομάδες!

Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός μίλησε σήμερα για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε πολλά για τον ρόλο του στο Survivor! Δείτε όσα είπε εδώ!

Έξτρα τιπ.... Προβλέπεται να δούμε και αγώνισμα - παιχνίδι μεταξύ των δύο παρουσιαστών! Τανιμανίδης VS Λιανός... Να ξέρετε, πως οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο Γιώργος Λιανός δεν θα πάει σαν γκεστ, θα μείνει μέχρι το τέλος του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο!

Την ίδια ώρα το Youweekly.gr σας αποκάλυψε ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ασυλία...Δείτε εδώ!