Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία
Dimi's Blog

Τι κάνει "νιαου νιάου"! Το σκάνδαλο με Ντορέττα - Ντάνο και τα "στημένα" παπαρατσικά! Ποιος κρύβεται πίσω από αυτά;

Τι κάνει
Dimi's Blog 07.03.2018 09:01

Σήμερα θα προβληματιστούμε όλοι μαζί εδώ στο Youweekly.gr και το Dimis blog...

Ακούω και διαβάζω πολλά για το ειδύλλιο Αγγελόπουλου - Παπαδημητρίου! Μάλιστα στην δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες στις οποίες οι δυο τους μοιράζονται κάποιες προσωπικές και τρυφερές στιγμές. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Youweekly.gr ο Αγγελόπουλος και η Ντορέττα διασκεδάζουν μαζί στα μπουζούκια και φαινόντουσαν αρκετά διαχυτικοί πριν φτάσουν οι φωτογράφοι! (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Από την άλλη ο Ντάνος όταν τον ρωτούν για την συγκεκριμένη σχέση, νευριάζει και απαντάει πως δεν συμβαίνει τίποτα με την Ντορέττα, ενώ από την άλλη... όταν ρωτούν την Ντορέττα κάνει παιχνιδάκια με τους δημοσιογράφους χωρίς να δίνει ξεκάθαρη απάντηση.,, και εδώ θα τοποθετηθώ εγώ...

Γενικά, όσο τα χρόνια περνούν το κοινό έχει σταματήσει να τρώει κουτόχορτο! Όχι όλο το κοινό, αλλά μία μεγάλη μερίδα αυτών! Ορθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκνευρίζεται με τα "παπαρατσικά" και τις φήμες για την σχέση του με την Ντορέττα... έχει όμως αναρωτηθεί ποτέ ΠΟΙΟΣ καλεί ή ειδοποιεί τους φωτογράφους; Γιατί αν νομίζετε ότι οι φωτογράφοι έχουν την έννοια να ακολουθήσουν ή να παρακολουθήσουν την Ντορέττα και την κάθε Ντορέττα είστε πολύ γελασμένοι! Σιγά ο φωτογράφος μην κάτσει να στηθεί έξω από μία παρουσιάστρια που δεν είναι καν πρώτης γραμμής για να δει τι παίζει με την ζωή της!

Δείτε ακόμη: Έκπληξη! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz! Σε σχέση πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής... μετά το διαζύγιο!

Η παρακολούθηση και το "στήσιμο" γίνεται μόνο στην Ελένη Μενεγάκη... γιατί είναι η Μενεγάκη! Για τις υπόλοιπες δεσποινίδες ή τις πέτυχαν τυχαία ή από κάπου... ειδοποιήθηκαν και πήγαν να τους βρουν! Επομένως... πριν τα βάλει ο αγαπημένος Ντάνος με τους δημοσιογράφους, που απλώς βλέπουν τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν να ψάξει ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ τους ειδοποιεί και τους ενημερώνει σε ποιο σημείο θα είστε, για προσωπικούς λόγους και διαφήμιση... Εντάξει... εγώ σήμερα αποφάσισα να μην κάνω την χαζή!

Δείτε ακόμη: Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με μίνι και αποκαλύπτει: "Το σ*εξ με τεχνητό μέλος είναι..."

Τι κάνει νιάου νιάου; Και δηλαδή οκ... τα μπουζούκια να τα καταλάβω γιατί είναι γεμάτα φωτογράφους! Την έξοδο στην ψαροταβέρνα, όχι δεν την καταλαβαίνω! Επομένως ο Ντάνος να ψαχτεί λίγο για το ποιος καλεί τους φωτογράφους! Εγώ ξέρω... αλλά δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου!

Share