Αποκλειστικό! Κόβεται και άλλο πρόγραμμα του Ant1! Το ριάλιτι που κατεβάζει άρον άρον αυλαία!

Αποκλειστικό! Κόβεται και άλλο πρόγραμμα του Ant1! Το ριάλιτι που κατεβάζει άρον άρον αυλαία!

Το καράβι του Ant1 "ναυαγεί" με τις λάθος κινήσεις και δεν αλλάζει γρήγορα ρώτα.

Σήμερα στο Dimis Blog και το Youweekly.gr θα σας κάνω μία αρκετά δυσάρεστη αποκάλυψη, γιατί όπως και να έχει, όταν διακόπτεται η προσπάθεια και η δουλειά κάποιων ανθρώπων σε καμία περίπτωση δεν είναι ευχάριστο. Διαβάστε παρακάτω...

Άλλο ένα project του Ant1 ναυαγεί και φυσικά μιλάω για το "Hell's Kitchen". Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, οι ευκαιρίες για το ριάλιτι μαγειρικής με τον Έκτορα Μποτρίνι θα διακοπεί. Μετά το 6,2% σε νούμερα τηλεθέασης, που σημείωσε την Δευτέρα τα στελέχη του ant1 δεν έχουν να σκεφτούν κάτι διαφορετικό.

Όπως αναφέρει η πηγή μου στο Youweekly.gr προσπαθούν να κάνουν κάποιες αλλαγές και πειράματα στην ώρα, ώστε να μην πέφτει πάνω στον δυνατό ανταγωνισμό (Survivor - Master Chef - Τατουάζ) αλλά όλες οι προσπάθειες δεν έχουν καμία ανταπόκριση. Επομένως, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και το οριστικό κόψιμο του ριάλιτι έχει δρομολογηθεί.

Το θέμα είναι πως θα πρέπει να καταλάβουν, πως αν βγάζουν project ίδια με τον ανταγωνισμό, και μετά από 2-3 μήνες που βλέπουν ότι πάνε καλά στον ανταγωνισμό θα έχουν συνέχεια τα ίδια αποτελέσματα... θα κόβεται το ένα μετά το άλλο! Πήγε καλά το Master Chef στο Star... έβγαλαν άρον άρον το "Hell's Kitchen" και πήγε στα τάρταρα... λογικό! Ξεκίνησε το MAster chef πρώτο δεν μπορεί ο τηλεθεατής να αλλάξει την συνήθεια του.

Πήγε καλά το "Power of Love" στον ΣΚΑΙ, βγάζουν το "Game Of Love" περιμένοντας ότι θα σημειώνει τα 20άρια... Την ίδια κατάληξη θα έχει χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών. Όταν ακολουθείς τον ανταγωνισμό με καθυστέρηση η ιστορία έχει δείξει ότι δεν κερδίζεις την επιτυχία. Ελπίζω να πέσω έξω γιατί είναι κρίμα....

Πιστεύω πως και αυτή η αποτυχία με το ριάλιτι μαγειρικής θα τους ανασκουμπώσει πολύ και τα έμπειρα στελέχη του σταθμού θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος!

TAGS